Tohvelit, Miehet

157 osumaa

Sujauta jalkaan tossut vapaapäivänä tai seikkailua varten

Slip-onit (tunnetaan myös nimellä slip-ins) ovat tossuja, joissa ei ole solkia vaan vain suuri aukko, josta sujautat jalkasi sisään. Klassinen tossu on täydellinen pitkiä sunnuntaiaamuja varten, kun esimerkiksi odotat kahvin valmistumista. Saatavilla on myös urheilullisia slipon-tossuja, jotka sopivat patiolle, rannalle tai veneelle.## Alunperin intiaaneilta

Aivan kuten serkkunsa slipon-kengät, sliponsit ovat kehittyneet pohjoisamerikan intiaanien mokkasiineista. He ymmärsivät aikaisin, että pari tossuja olisi hyvä pystyä laittamaan jalkaan ja ottamaan pois helposti. Tänä päivänä slip-oneja käyttävät monet, ja ne ovat täydellinen lisä tossuvalikoimaan.

Slip-onit jokaiseen tilaisuuteen

Me Footwaylla olemme koonneet yhteen slip-onit jokaista mahdollista tilannetta varten. Sporttiset tossut Schollilta, jotka sopivat erinomaisesti sinulle, joka tarvitset tukevammat jalkineet – ehkäpä saunan jälkeen tai veneelle?

Scholl Jump Navy ovat käytännölliset slip-onit, joiden suosio perustuu niiden mukavuuteen: nämä jalassassi jaksat seisoa pidemmänkin aikaa. Täydelliset esimerkiksi seisomatyöhön. Pohja seuraa tiukasti jalkasi kaarta, ja näin antaa kunnollisen tuen. Malli valmistetaan synteettisestä, elastisesta materiaalista, joka seuraa jalan liikkeitä ja hylkii kosteutta.

Valikoimastamme löydät myös

Shepherd Leon Greyn, suositun lampaannahkaisen tohveli-mallin. Yksi merkin suosituimmista malleista, joka kestää hetken nuotion äärellä. Lampaannahka on erinomainen materiaali, jos haluat sujauttaa jalkasi tossuun paljaina, sillä se kestää kosteutta, mutta samalla pitää jalkasi lämpiminä.

Jos etsit lämpimiä tossuja, kannattaa tutustua kanadalaisiin

Sorel Slide W Incense -tossuihin, joiden ulkomateriaali on mokkaa ja sisämateriaali ihanan pehmeää villaa. Pitkän laskettelupäivän jälkeen tai käveltyäsi kotiin töistä, jalkasi tulevat rakastamaan näitä tossuja.

Slip-onit lapsille

Slip-onit (tai slip-init) ovat erinomainen lastenkenkä. Miksi? Kyllä, lapset rakastavat juosta sisään ja ulos talosta, etenkin kun kesäaurinko paistaa. Jossain vaiheessa he eivät enää jaksa sitoa kenkiään, ja tuloksen voitkin arvata. Slip-onit saa jalkaan ja jalasta pois salamannopeasti, ja lapsien seikkailut voivat jatkua keskeytyksettä.

Lapsien jalat palelevat helposti talvella, eikä kylmä lattia ole silloin mukava. Pari lämpimiä villatohveleita on tilanteen pelastus! Ehkäpä makealla Batman-kuosilla? Villa sopii loistavasti myös lapsille, sillä pienten lasten jalat usein hikoilevat ja villa selviää tästä erinomaisesti.

Slip-onit netistä Footwaylta

Olemme koonneet yhteen yli 150 paria käytänöllisiä, mukavia ja hyvännäköisiä slipon-tossuja, joihin voit helposti sujauttaa jalkasi. Valitse merkeistä kuten Duffy, Shepherd, Scholl, Sorel, Kavat ja monista muista löytääksesi uudet suosikkisi. Toimitus ja palautus ovat aina ilmaisia, ja saat 180 päivän avokaupan Footwaylta – ja toimituksemme on hurjan nopea!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Max Marin
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

157 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK