Sporttisandaalit, Miehet

97 osumaa

Urheilusandaalit sinulle, joka haluat seikkailla mukavasti

Urheilusandaalit ovat sandaalityyppi, jotka on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi monin eri tavoin. Ne ovat muun muassa kevyet, mutta kestävät niin, että ne selviytyvät myös huonosta säästä ja iho voi hengittää. Pohjat ovat usein paksuja ja suunniteltu niin, että ne pehmentävät iskuja ja pitävät hyvin erilaisilla alustoilla, jotta et liukastuisi. Jos tykkäät kävellä ympäriinsä, mutta haluat myös pitää jalkasi terveinä ja suojata polviasi, tämä kenkätyyppi on juuri sinulle.

Urheilusandaaleja on monia eri malleja

Urheilusandaaleilla oli pitkään huono maine, koska monet pitivät niitä rumina ja vanhanaikaisina, mutta tänä päivänä malleja on niin monta, ettei urheilusandaalilla ole enää yhtä tiettyä ulkonäköä. Pikemminkin malleja löytyy joka makuun, käyttötarkoitukseen ja lompakolle. Löydät helposti huomaamattomia ja tyylikkäitä malleja, joita voi käyttää jopa töissä ja silti näyttää ammattimaiselta ja siistiltä, tai voit ostaa parin, jota voit käyttää pitkillä kävelylenkeillä ilman, että jalkasi väsyvät – tyylistä tinkimättä.

Kenkä sinulle, joka tykkäät viettää aikaa ulkona

Aluksi urheilusandaalit kehitettiin trekkingiin eli vaeltamiseen, missä tietysti tarvitaan kenkiä, jotka kestävät erinomaisesti ja selviytyvät huonostakin säästä, mutta ovat samalla hyvät jalassa. Jossain vaiheessa sandaaleja alkoivat käyttää myös muut, jotka halusivat mukavat ja hengittävät kengät, riippumatta siitä, oliko käyttökohteena työ vai arki. Nykyään urheilusandaaleja löytyy monilta suunnittelijoilta, muun muassa tunnetuilta urheilumerkeiltä, ja valittavana on monia erilaisia malleja ja tyylejä.

Löydä urheilusandaalisi Footwaylta

Footwaylla on runsaasti urheilusandaaleja sekä miehille ja naisille että lapsille ja nuorille. Siksi meiltä on helppo löytää oikea sandaalipari juuri sinulle, oli sinulla sitten mielessäsi huomaamattoman tyylikkäät kengät tai suosikkimerkkisi malli. Voit myös varmistaa, ettei uudet kenkäsi verota kukkaroasi liikaa. Oikeiden urheilusandaalien löytäminen ei ole vaikeaa!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UUTUUS
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

97 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK