Miehetkavat Remmisandaalit

6 osumaa

Laadukkaat ja kestävät miesten Kavat kengät Footwaylta

Laadukkaiden ja ympäristömerkillä varustettujen lasten kenkien valmistajana ruotsalainen Kavat on tullut jo varmasti kaikille tutuksi. Kavatin valikoimasta löydät myös laadukkaat ja kestävät miesten kengät, joissa korkeaan laatuun yhdistyy mukavuus. Miesten mallistoon kuuluvat muun muassa Kavatin ajattomat talvikengät, tyylikkäät kävelykengät, mukavat sisäkengät sekä tukevat sandaalit. Kavat-nilkkurit ja -tennarit ovat hienoa, ajatonta muotoilua ja ne sopivat yhtä hyvin niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Suurin osa Kavat-kengistä tehdään vakaalla ammattitaidolla valmistaen ne yhtiön omalla tehtaalla Bosnian Travnikissa. Monet miestenkin kengistä on varustettu EU:n ympäristömerkillä ja tehdas on ISO-laatusertifioitu.

Kavat kengät miehille – rohkeaa ja osaavaa käsityötaitoa vuosikymmenten ajan

Ruotsalainen kenkävalmistaja Kavat tekee kenkiä perinteisiin käsityötaitoihin luottaen yrityksen omissa Euroopan tehtaissa Bosniassa ja Italiassa. Ragnar Karlsson perusti yrityksen vuonna 1945 ja neljän sukupolven keräämä kokemus kenkien valmistuksesta takaa sen, että Kavat-kengät ostaessasi saat itsellesi laadukkaat ja turvalliset jalkineet. Erinomainen materiaalien sekä pohjoisten olosuhteiden tuntemus tekevät Kavatin kengistä myös Suomen olosuhteisiin erinomaisesti sopivat. Yrityksen nimi Kavat tuli käyttöön 1970-luvulla, kun Ragnar Karlssonin poika Bengt halusi aloittaa yrityksen oman merkin valmistuksen. Siihen asti yritys oli valmistanut kenkiä muille tunnetuille merkeille. Kavat-nimi tuli perheen mäyräkoiralta ja nimi tarkoittaa rohkeaa. Kavatin rohkeudesta kertoo se, että massatuotannon sijaan Kavat pitäytyy korkealaatuisten ja turvallisten kenkien valmistuksessa, jossa käsityötaidoilla on suuri merkitys.

Kavat kengät – ajatonta laatua miehille

Miesten kenkien tulee olla kestävät, laadukkaat ja ajattomat. Juuri näitä ominaisuuksia tarjoavat Kavatin miesten kengät, joiden valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja. Miesten ruskea Kavat Axmar -kävelykenkä on malliltaan klassikko, jota voi käyttää vuodesta toiseen vaikkapa farkkujen tai samettisten housujen kanssa. Mustat Kavat-nilkkabootsit edustavat samaa klassista linjaa, ja niitä voi käyttää farkkujen ja suorien housujen kanssa. Kavat-sandaalit ovat klassikkoja, joita voi käyttää kesäsandaaleina ja vaikkapa kotona sisäkenkinä. Sandaalien pohja on pitävää kumia ja kengät ovat mukavat jalassa. Kavat-talvisaappaissa miehiä hemmotellaan kunnon pohjalla, pitkällä varrella sekä lämpöisellä vuorilla. Näitä talvisaappaita käyttävien ei tarvitse tuntea lunta nilkoissaan, vaan he voivat nauttia talven pakkasista lämpimin jaloin. Talvella jalkoja lämmittävät sisätiloissa Kavat-tohvelit, jotka on helppo pukea jalkaan niiden slip on -mallin johdosta. Kuten kaikkia kenkiä, kannattaa myöskin Kavat-kenkiä huoltaa ja tuulettaa säännöllisesti. Oikein huollettuna Kavat-kengistä on iloa vuosiksi eteenpäin.

Tilaa miesten Kavat kengät helposti ja nopeasti Footwaylta

Tutustu miesten Kavat-kenkien valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi laadukkaiden ja kestävien kenkien joukosta! Tilauksen teko nettikaupassamme on helppoa ja toimitamme tilaamasi tuotteet sinulle viivytyksettä. Näin pääset sovittamaan tilaamiasi kenkiä kotona mahdollisimman pian. Me Footwaylla haluamme, että kenkien ostaminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja tarjoammekin sinulle nopeiden toimitusten lisäksi 180 päivän palautusoikeuden – toimituskuluitta, minkä lisäksi maksamme myös mahdollisen palautuksen toimituskulut. Uskomme, että löydät Kavat-kenkiemme joukosta uudet lempikenkäsi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

6 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK