Miehetdr Martens Remmisandaalit

3 osumaa

Miesten Dr Martens kengät ja bootsit Footwaylta

Kun puet jalkaasi Dr Martensin kengät tai bootsit, maiharit tai matalapohjaiset kengät, et pue silloin pelkästään kenkiä vaan jotain enemmän. Mukana on ehkä aate tai ajatus, vapaus tai kannanotto. Sinä sen tiedät. Dr Martens valmistaa sinulle kengät, jotka kestävät käyttöä. Sinä luot niille sisällön. Footwayn valikoimasta löydät Dr Martensin tyylikkäät chukka-bootsit, ajattomat chelsea-bootsit, kantaaottavat maiharit, tukevat ja kestävät sandaalit sekä matalapohjaiset kengät niin arkeen kuin juhlaankin. Dr Martensin kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niissä on jalkoja tukevat pohjat. Tutustu Dr Martens -valikoimaamme ja valitse suosikkisi upeista kenkämalleista!

Dr Martens kenkien taival kotirouvilta skinheadien kautta nykymiehelle

Saksalainen Klaus Märtens kehitteli ensimmäiset Dr Martens -kenkänsä omaan tarpeeseen, kun oli loukannut jalkansa ja huomannut, että tavallisten kenkien tuki ja vaimennus eivät olleet riittävät hänen kipeälle jalalleen. Kun Märtensin ystävä, Herbert Funk, vakuuttui Märtensin kehittelemästä kengästä, perustivat he yhdessä yrityksen ja avasivat kenkäkaupan 1950-luvun alkupuolella Müncheniin. Asiakkaina heillä oli suuremmaksi osaksi kotirouvia, jotka ottivat kengät omikseen. Kun yhteistyö englantilaisen yhteistyökumppani Griggsin kanssa alkoi, syntyi tuloksena kahdeksanreikäiset työkengät, jotka pian löysivät tiensä työläistaustaisten nuorten käyttöön. Potkun tähän antoi muun muassa The Who -yhtyeen Pete Townshend. Näin Dr Martensin bootseista oli tullut itseään ilmaisevien nuorten kapinallisten kengät, jotka olivat osa nuorisokulttuuria. Nykyisin Dr Martens kengät tunnetaan erinomaisesta laadustaan ja niitä käyttävätkin kaikki laatutietoiset naiset ja miehet.

Laatua, kestävyyttä ja asennetta – Dr Martens kengät miehille

Laadukkaista materiaaleista valmistettavat Dr Martens kengät ovat kestävät ja niiden AirWair-pohjat vaimentavat hyvin jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Dr Martens -kengistä on saatavilla runsaasti erilaisia malleja ja perinteisten mallien lisäksi kannattaa tutustua myös matalapohjaisiin kävelykenkiin sekä tennarimalleihin. Tennarimalleissa eron perinteisiin tennareihin huomaa juurikin AirWair-pohjan ominaisuuksissa, jolloin tennareilla kävelyyn saa ihan erilaisen fiiliksen. Dr Martens -kävelykengistä saat pitkäaikaiset jalkojesi ystävät ja sandaalit on tehty tukemaan jalkaa sekä tekemään askelluksesta miellyttävää. Muistathan hoitaa Dr Martens -kenkiäsi säännöllisesti ja käytä hoitotoimenpiteissä laadukkaita, kengän materiaalille sopivia hoitotuotteita. Anna kenkien myös kuivua kunnolla huoneenlämmössä aina käyttökertojen jälkeen ja tuuleta kengät säännöllisesti. Näin kenkäsi säilyvät hyvinä vuodesta toiseen.

Tilaa miesten Dr Martens kengät Footwaylta helposti ja nopeasti

Me Footwaylla haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman tavan tehdä kenkäostoksia. Tutustu kaikessa rauhassa nettikauppamme Dr Martens -kenkävalikoimaamme ja valitse malleista suosikkisi. Tilauksen teko hoituu näppärästi ja me toimitamme kengät sinulle viiveettä ja toimituskuluitta. Avokaupan ansiosta sinulla on mahdollisuus sovittaa kenkiä kotona kaikessa rauhassa - jopa 180 päivän ajan! Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen meille helposti ja veloituksetta. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa tuotteisiimme ja tilauksiin liittyvissä asioissa. Toivomme, että viihdyt kenkäostoksilla yhdessä meidän kanssamme!

Gryphon Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Gryphon White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK