Sandaalit ja tohvelit, Miehet

734 osumaa

Miesten sandaalit ja tohvelit Footwaylta

Mitä olisikaan kesä ilman sandaaleja? Entä mitä olisi talvi ilman tohveleita? Vastaukset näihin kysymyksiin taitavat kaikilla olla hyvin selkeät ja samanlaiset: kyllä, sandaalit kuuluvat kesään ja tohvelit Suomen talveen sekä viileisiin kesäiltoihinkin. Footway tarjoaa kattavan valikoiman sekä sandaaleja että tohveleita moneen eri käyttötarpeeseen. Kaipaatko lämpöisiä tossuja koti-iltoina jalkojasi lämmittämään? Entä miten on aamuisin, eikö olisikin mukavaa sängystä noustessa sujauttaa jalkaan miellyttävältä tuntuvat aamutossut, eikä lattian viileys haittaisi aamuaskareitasi? Valikoimastamme löydät muun muassa ruotsalaisen Shepherdin lampaanvillaisia tohveleita ja tossuja sekä niin ikään ruotsalaisen Ullen huovutetusta villasta tehtyjä sisätossuja. Footway tarjoaa loputonta mukavuutta jaloillesi!

Pidä sandaalit ja tohvelit upeina hoitamalla niitä

Kun olet löytänyt sinulle sopivat sandaalit tai tohvelit, muista huoltaa ja puhdistaa niitä säännöllisesti. Sandaalien materiaaleissa on rutkasti eroja: jotkut sandaalit ovat valmistettu materiaaleista, joille riittää pelkkä juoksevan veden alla huuhteleminen. Toisten nahka- tai mokkapinta puolestaan kaipaa kyllästämistä materiaalille sopivalla suojatuotteella – niin ennen käyttöönottoa kuin sen jälkeenkin aika ajoin. Materiaalille sopivien puhdistusmenetelmien avulla sandaaleistasi on iloa sinulle vielä pitkään. Tohveleille puolestaan riittää usein pelkkä tuuletus – etenkin, jos ne ovat itsensä ilmastoivasta lampaanvillasta valmistetut. Likatahrat saa usein irti sisätiloissa käytetyistä tohveleista kostutetulla liinalla pyyhkien, tosin mokkapintaisten tohveleiden puhdistamisessa on syytä käyttää mokkaharjaa apuna. Footwayn sivuilta löydät sandaali- ja tohvelimallien esittelyssä sopivia hoitovinkkejä juuri sinun valitsemillesi jalkineille!

Ilmavat sandaalit kesäpäiviin ja tohvelit lämpöisiin kotihetkiin

Sandaalit ovat yksi vanhimpia tunnettuja jalkinemuotoja. Jo muinaiset egyptiläiset käyttivät tätä yksinkertaista jalkinetta tuhansia vuosia sitten ja yhä vain sandaalit ovat osa meidän elämäämme. Monilla sandaali kuuluu työjalkineena arkeen, jotkut taas lähtevät kesäisin vaellussandaaleissa vaeltamaan ja kaupunkilomille. Useille sandaali on lämpimien kesäpäivien ehdoton ykkösjalkine, joka yhdistyy upeasti niin arkisen rentoihin kuin esimerkiksi nahasta valmistettuna myös juhlavampiinkin asuihin. Tohvelit puolestaan täydentävät rennon kotityylin. Myös tohveleita löytyy tyylikkäinä variantteina, jotka jalassaan voi hyvin esiintyä myös illan isäntänä kutsuessaaan kotiin illallisvieraita. Molempia jalkiemalleja yhdistää rentous – mukavat sandaalit ja tohvelit ovat kummatkin ehdoton miehen kenkähyllyn kulmakivi moniin elämän viihtyisiin tilanteisiin!

Sandaalit ja tohvelit nopeasti ja näppärästi Footwaylta

Etsiessäsi uusia kenkiä Footwayn laajasta valikoimasta, voit rajata hakuasi näppäräksi hiotulla hakutoiminnolla. Rajaa hakua kengän koon, merkin tai värin mukaan ja lajittele vielä hakutulos haluamallasi tavalla. Kun olet löytänyt haluamasi tuotteet, lisää ne ostoskoriin ja jatka kassalle. Postitamme tuotteet viimeistään tilauspäivää seuraavana arkipäivänä. Kokeile kenkiä rauhassa kotona ja mikäli et päätä pitää niitä, palautus on sekä helppoa että tietysti myös maksutonta. Jopa 180 päivän pituisen avokaupan ansiosta voit sovittaa uusia kenkiäsi rauhassa yhdistellen niitä eri asuihisi. Uskomme kuitenkin, että löydät suosikkisandaalisi tai -tohvelisi juuri meiltä! 

Jump
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 13

734 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK