Miehethunter Pitkävartiset Kumisaappaat

8 osumaa

Perinteikkäät miesten Hunter kengät Footwaylta

Footwayn valikoimasta löydät perinteikkäät miesten Hunter-kumisaappaat sadekeleihin. Näitä klassikoita voit tilata joko mustina, maastonvihreinä tai tummansinisinä. Pitkävartisissa malleissa voit remmin ja soljen avulla säätää kätevästi varren istuvuutta. Moderneissa nilkkasaappaissa on muista nilkkakengistä tuttu kuminauhaosa, jonka avulla saappaiden pukeminen on helppoa ja kuminauha tuo askeleeseen tarvittaessa myös joustoa mukaan. Kumisaappaat ovat nyt kuuminta muotia kaupunkien sateisilla kaduilla ja Hunter on kumisaapasmerkeistä se kaikkien katu-uskottavin. Tutustu nyt miesten Hunter-kumisaapasmallistoon ja tilaa valikoiman malleista itsellesi mieluisimmat kengät sadepäiviin!

Skotlantilaisen Hunterin matka miesten kenkämuodin huipulle

Hunter on skotlantilainen yritys, joka on perustettu Edinburghissa jo vuonna 1856. Alusta alkaen yritys valmisti kumisaappaita uusinta tekniikkaa hyväksi käyttäen ja yrityksen toiminta kasvoi tasaisesti. Varsinainen kysyntäpiikki tapahtui ensimmäisen maailmansodan aikana, jolloin tehdas valmisti yli miljoona paria saappaita sotilaiden käyttöön. Myös toisen maailmansodan aikana Hunter varusti sotilaat saappaillaan. Hunterin klassikkona on kaikkien vuosien ja vuosikymmenten aikana säilynyt heidän ikoninen Original Boot -mallinsa, joka tunnettiin alunperin nimellä Original Green Wellington. Englannissa kumisaappaita kutsutaan myös nimellä wellies ja sanan alkuperä viittaa tietysti Hunterin Original Boot -saappaisiin. Hunterin saappaita näkee usein myöskin Iso-Britannian kuninkaallisten sekä muiden julkisuuden henkilöiden käytössä. Liity sinäkin Hunter-kenkien tyytyväisten käyttäjien joukkoon!

Hunter – käytännölliset ja katu-uskottavat sadekelin kengät miehille

Kumisaappaiden käytännöllisyydestä olemme kaikki varmasti samaa mieltä. Syksyisessä metsässä ei kumisaappaita parempia jalkineita voi kuvitellakaan. Keväisin, kun lumet sulavat, maa on kostea ja sen pinta pehmeää, on pihan kevätaskareita mukava puuhastella kun on saappaat jalassa ja jalat pysyvät kuivina. Hunter-kumisaappaiden mallistosta löydät perinteisen pitkävartisen Hunter Original Boot -mallin, hieman tätä lyhyemmän varren omaavan miesten Original Short -mallin sekä Hunter Original Chelsea -nilkkamallin. Nämä mallit ovat saatavilla mustina, vihreinä sekä tummansinisinä. Sadepäivinä voit pukea Hunter saappaat jalkaasi myös kaupungille ja katu-uskottavuuden säilyttämisen lisäksi jalkasi nauttivat siitä, kun ne pysyvät kuivina! Muista hoitaa Hunter-saappaitasi pesemällä ne säännöllisesti hellävaraisella saippualiuoksella, pehmeällä liinalla tai pehmeällä sienellä pyyhkien. Kuivata saappaat huolella aina käyttökertojen jälkeen huoneenlämmössä. Vältä auringonvaloa ja säilytä saappaat kuivassa ja huoneenlämpöisessä paikassa.

Tilaa miesten Hunter kengät helposti ja nopeasti Footwaylta

Footwayn kenkävalikoimista löydät perinteiset miesten Hunter-saappaat sadekeleihin, pihan askareisiin ja metsäretkiin. Valitse haluamasi Hunter-malli, tee tilaus ja pian sovitat saappaita kotonasi. 180 päivän avokaupan ansiosta sinulla on runsaasti aikaa tehdä lopullinen ostopäätös ja mikäli et jostain syystä halua pitää tuotetta, sen palauttaminen meille on helppoa ja maksutonta. Kaikkiin tuotteisiin ja tilauksiin liittyvissä asioissa ystävälllinen asiakaspalvelumme opastaa ja auttaa sinua mielellään. Hunter-kumisaappaiden tilaus on kauttamme vaivatonta ja uskomme, että Hunter saappaat vastaavat odotuksiasi kumisaappaista. Tilaa saappaat nyt ja ota ne mukaan vaikkapa musiikkifestareille tai rallikisojen katsomoon. Hunterin saappaissa olet varmasti trendikäs ja sadesääkään ei pääse festarifiilistä latistamaan, kun jalat pysyvät kuivina!

Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK