Nilkkurit, Miehet

0 osumaa

Nilkkurit arkeen ja juhlaan

NIlkkurit ovat yksi kenkäfanien vakiovarusteista. Nilkkurit on suosituin muotisaapastyyli, joita pidetään usein housunlahkeiden alla. Nilkkureilla on pitkä historia, ja ne ovat säilyneet kansainvälisessä suosiossa tauotta 1800-luvulta alkean. Nilkkurit ovat myös ainoat muotisaappaat, joita sekä miehet että naiset käyttävät. Tule tutustumaan ja ihastumaan Footwayn nilkkurivalikoimaan!### Vain taivas on rajanasi nilkkurien valinnassa!

Nilkkurit ovat yksi monimuotoisimmista asusteista. Nilkkurit sopivat täydellisesti yhteen niin rentojen farkkujen kuin virallisen business-lookin kanssa - eri asujen yhdistelmämahdollisuuksissa vain taivas on rajanasi! Footwayn valikoimista löydät juuri sinulle sopivimmat nilkkurit jokaiseen tilaisuuteen. Nilkkurivalikoimistamme löydät muun muassa Vagabondin, Duffyn, Clarksin ja monen muun valmistajan kenkiä jokaiseen mieltymykseesi. Valikoimamme kattavat nilkkurit niin naisille, miehille kuin lapsillekin - pue koko perhe nilkkureihin Footwayn runsaasta valikoimasta.

Valttina monimuotoisuus

Nilkkurivalikoimistamme löydät sopivat kengät arkeen, töihin, edustustilaisuuksiin ja juhliin. Nilkkurit sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, ne on aina helppo sujauttaa jalkaan eivätkä ne vie paljon tilaa matkalaukussakaan - minne ikinä menetkin, nilkkurit seuraavat mukana! Nilkkurit ovat oiva asuste erityisesti syksyllä kun pakkaset eivät vielä pauku, ja tarkenet kevyemmissäkin kengissä, jotka kuitenkin tarjoavat jaloillesi suojaa syyssateilta. Nilkkurit ovat ihanteellinen jalkinevalinta myös keväällä, kun talvisaappaat alkavat tuntua liian raskailta lumien sulaessa, mutta kun ei ole vielä ihan niin lämmin, että ulkona tarkenisi sandaaleissa. Lämpimät nilkkurimme sopivat myös mietoihin talvisäihin. Toisin sanoen, nilkkurit ovat oiva valinta säällä kuin säällä!

Kerro meille tyylisi, meillä on siihen sopivat nilkkurit

Rakastamme eri tyylejä ja asuyhdistelmiä. Juuri monimuotoisuuden vuoksi nilkkurit ovat ajattomat, aina muodissa ja aina ajankohtaiset. Maanantaisin haluat pukeutua vaatimattomasti, kun taas perjantaisin juhlistaa viikonlopun alkamista; lomalla haluat pukeutua rennosti, kun taas toimistolla haluat pukeutua tyylikkäästi ja edustavasti - mikä ikinä onkaan pukeutumistyylisi, meillä on siihen sopivat nilkkurit! Nilkkureissa on useita eri tyylejä modernista klassiseen, sporttisesta bisnestyyliin ja rennosta juhlalliseen. Myös värivalikoimamme on runsas: perinteisten yksiväristen ja rauhallisten värien lisäksi valikoimistamme löytyy myös rohkeita värejä räiskyvämpiin tilaisuuksiin. Värin lisäksi koron korkeutta vaihtelemalla saat lisää eloa tyyliisi: arkisempiin tilaisuuksiin sopivat matalakorkoiset kengät, kun taas juhlatilaisuuksiin rohkeammat korkeat korot. Käy tutustumassa nilkkurivalikoimaamme ja ihastu ikihyviksi näihin vastustamattomiin nilkkureihin, sillä kuka oikeasti voi vastustaa nilkkureiden vetovoimaa?

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK