Matalat Nilkkurit, Miehet

1 osumaa

Saapikkaat on hieman matalampi versio saappaista. Tosi kauniit ja täydelliset sinulle, joka tarvitset kannallisen täydennyksen tavallisiin korkokenkiisi. Saapikkaat sopivat kaikkeen ja toimivat vuoden ympäri.

Nilkkureita on suuria määriä erilaisia malleja, niin että varmasti löydät oman suosikkisi - tähän olemme keränneet yli 800 paria tosi kauniita nilkkureita, ihan kaiken värisiä ja mallisia. Meidän suosituimmat mallimme on valmistanut Vagabond, Ecco tai Duffy. Tuotemerkit, jotka eri tavoin tuottavat ihanan kauniita nilkkureita.

Yhdistele nilkkureitasi

Riippuu tietenkin siitä, kuinka valitset yhdisteltävät nilkkurisi - kuten sanottu valittavanasi on useita erilaisia malleja. Pari mustia suoralinjaisia himmeän värisiä nilkkureita toimivat esimerkiksi hyvin yhdessä vaaleiden, ehkä hieman kuluneiden farkkujen tai kauniin mustan, lyhyen hameen kanssa. Yhdistele mielellään kauniiden legginsien ja ylipitkän paidan kanssa - jos haluat näyttäytyä hieman enemmän, panosta 90-lukuun ja valitse suuri, yksinkertaisesti kuvioitu pusero.

Syksyllä sopii kauniisti tummansiniset, tyylikkäät farkut ja pitkä villatakki. Tietenkin voit kävellä niin myös talvella, eihän aina jaksa kantaa mukanaan kunnon talvinilkkurieita juhlaan tai klubille.

Yhdistele!

Jalkasi eivät ole aina ikionnelliset nilkkureissasi, ne voivat tuntea hieman epätavallista tuntemusta muutaman päivän. Tässä tulee muutama vihje, kuinka voit vähentää jalkojen ja säärien väsymystä!

1) Vaihtele lenkkareita ja nilkkureita tai kävelykenkiä. Jalkasi ja sääresi väsyvät, koska et vaihtele jalkineita tarpeeksi paljon! Käveleminen jatkuvasti nilkkureilla rasittaa. Kävele töihin esimerkiksi kävelykengillä, mutta käytä nilkkureita siellä. Jos menet ulos tanssimaan, mene sinne nilkkureilla, mutta tanssi balleriinoilla.

2) Etsi paksumpikorkoiset nilkkurit. Mitä paksumpi korko, sen enemmän tukea jalkasi saavat. Kapeampi korko voi kyllä olla tosi kaunis - mutta se rasittaa enemmän nilkkoja ja jalkoja. Monissa meidän kauneimmissa malleissamme on tosiaan paksumpi korko.

3) Etsi mukavat pehmusteet tai pohjalliset. Ne helpottavat kunnolla painetta jaloissasi ja varmistavat, että jalan alapinta ei väsy niin paljon.

4) Väsyneet jalat rakastavat jalkahoitoja. Hemmottele itseäsi jalkahieronnalla ja muulla jalkahoidolla! Toisinaan unohdamme, kuinka usein käytämmekään jalkaparkojamme. Ja nilkkurit ja muut korkkokengät väsyttävät jalkoja enemmän kuin muut kengät. Siksi on tärkeää, että huolehdit jaloistasi muutamana päivänä käyttäesässi nilkkureita.

UUTUUS
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK