Sandaletit, Miehet

0 osumaa

Sandaletit– taattua tyyliä ja mukavuutta

Sandaleteissa voi olla korkea tai matala korko, tai vaikkapa moderni kiilakorko. Tänä päivänä valmistetaan paljon erilaisia malleja, joita voit käyttää sekä arkena että juhlissa, mikä tekee sandaleteista erinomaiset yleiskengät. Eikä vain kesällä. Materiaalit vaihtelevat nahasta ja mokasta kauniisiin kuvioituihin tekstiileihin. Sekä klassinen muotoilu että trendikkäät leikkaukset ovat tavallisia. Täältä löydät sopivat kengät jokaiseen tilanteeseen, tyyliin ja makuun.

Kenkä jokaiseen asuun

Sandaletteja voisi hyvin kutsua kenkämaailman kameleonteiksi. Ne sopivat oikeastaan jokaiseen tyyliin ja viimeistelevät asukokonaisuuttasi oli päälläsi sitten ihana hame tai upeat farkut. Jos olet suuntaamassa juhliin pikkumusta päälläsi, kimaltelevat kultaiset tai hopeiset mallit antavat asulle hauskan lisän. Arkisempaan tyyliin sopivat avoimet mallit tai kenkäpari ilman peeptoe-leikkausta, matalalla tai korkealla korolla, kiilakorolla tai kapeammalla korolla. Kyllä, mahdollisuuksia on loputtomasti, etenkin kun puhutaan kenkien väreistä. Löydät kaikkea klassisesta ruskeasta ja mustasta kauniisiin kuvioituihin kenkiin sekä malleihin jotka ovat koristeltu glitterillä, paljeteilla, ruseteilla tai hapsuilla. Valitse sandaletit tilaisuuden ja asusi mukaan luodaksesi kokonaisuuden, joka varmasti huomataan! Uusia malleja tulee usein, ja sandalettien ystävälle löytyy aina jotakin uutta kokeiltavaa.

Kleopatrasta Beyoncéen

Vanhimmat ihmisen tuntemat kengät ovat sandaalit, joita käytettiin Egyptissä jo 9000 vuotta sitten. Silloin kengät valmistettiin palmunlehvistä, kaarnasta ja papyruksesta. Kreikkalaiset valmistivat kenkänsä pajunlehdistä, oksista tai kuiduista. Sandaaleja käyttivät aluksi näyttelijät, ajajat, metsästäjät ja korkea-arvoiset miehet. Herodotoksen mukaan papyrus-sandaalit olivat osa tarpeellista ja tunnusomaista egyptiläisten pappien varustusta. Tänä päivänä miljoonat miehet ja naiset käyttävät sandaaleja ja sandaletteja jokapäiväisessä elämässä, esimerkiksi kansainväliset julkkikset kuten Kate Moss ja Beyoncé, jotka ylpeinä esittelevät trendikkäitä sandaletteja kameroiden edessä.

Sandaletit Footwayltä

Footwayllä on lähes kaikkea mitä voi toivoa kun puhe on sandaleteista. Meiltä löydät monet tunnetut kenkämerkit ja heidän trendikkäät mallistonsa. Meiltä löydät myös käytännöllisemmät ja ulkoilmaelämästä inspiraationsa saaneet vaihtoehdot, jotka sopivat erinomaisesti kauniiseen moderniin tyyliin! Löydä uudet lempisandalettisi valikoimastamme!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK