Ecco miesten kengät netistä

|

Sivu 1 / 3

Ecco varmistaa tyylin

Eccoon yksi maailman suurimmista kenkämerkeistä ja täältä löydät suuren valikoimanhienoja nahkakenkiä eri malleissa kaikkiin vuodenaikoihin. Ecco-miestenkengätovat varma valinta ja pikantti lisäys tyyliin.

Nykyisinjättiläinen

Bredebro,1963. Karl Toosbuy perustaa Ecco-yrityksen ja myy hienoja nahkakenkiä. Alustaalkaen yrityksessä on tapahtunut paljon ja Ecco on hitaasti kasvanutkenkäteollisuuden jättiläiseksi ja tänä päivänä se sijaitsee koko maailmassa.Nahanjalostamoja on muun muassa Kiinassa ja Indonesiassa.

Ikiaikainenammatti

Parkitseminenon ikiaikainen metodi, jossa on pidemmät perinteet, kuin lähes kaikissa muissaammateissa. Se onkin oikeastaan loogista, koska jo kivikaudella tarvitsimmeluolissamme lämpöä ja eläintennahat olivat täydellinen tapa saada sitä. Aluksikäytettiin vain turkisnahkoja, mutta myöhemmin parkitsemisesta tuli tavallista.On olemassa vanhoja tekstejä, jotka on kirjoitettu jo 200 vuotta ennenKristusta, joissa puhutaan parkitsemisesta ja siitä, että nainen saattoi ottaaeron, mikäli mies tuli parkitsemisen hajuisena kotiin. Kaukaisillasukulaisillamme oli rankkaa, varsinkin, jos he työskentelivätnahanparkitsijoina.

Askeloikeaan suuntaan

Parkitseminentoimii niin, että nahka suolataan, kuivataan ja kylmetetään. Nahka pitää myöspehmentää ja käsitellä, ennen kuin se saavuttaa lopullisen viimeistelynsä.Viime vuosina parkitsemista on huomioitu enemmän, sillä tavallinenkromiparkitsemistapa voi kuormittaa ympäristöä. Ecco on yksi harvoista yrityksistä,jotka omistavat nahanjalostamonsa ja voivat itse kontrolloida ja seurataparkitsemisprosessia ja sen vaikutuksia ympäristöön. He ovat muun muassapaneutuneet ohjelmaan, jonka tavoite on tutkia ja panostaa kestävämpäänparkitsemiskehitykseen.

Vettähylkivätekniikka

Ecconnahanjalostamoja sijaitsee Thaimaassa, Kiinassa, Alankomaissa ja Indonesiassa.Tuotantoa kontrolloidaan tarkasti ja yli 200 käsiparia käsittelee nahkaa, ennenkuin koko prosessi on saatu päätökseen. Yritys käyttää muun muassa Hydromax™-nahkaa,joka on vettähylkivä komponentti, jota käytetään koko parkitsemisprosessissa.Se tekee monista Eccon kengistä vedenpitäviä jopa vuodeksi.Kenkienvalmistukseen sisältyy myös Gore-Tex®, joka on tärkeä osa kenkiä jaauttaa pitämään kengät kuivina pitkän ajan.  

Autakenkäkaveria mäessä

VaikkaEcco tekee perusteellista työtä kenkien valmistelussa, on olemassa monta asiaa,joita voit tehdä itse. Käytä muutama minuutti kenkiisi viikoittain ja pidäniistä huolta. Voit muun muassa sijoittaa suojasuihkeeseen, setripuisiinkenkätukiin, rasvaan ja kenkävoiteeseen. Suihkuta aina kenkäsi ennen niidenkäyttöä suoja-aineella, jotta suojelisit niitä vedeltä ja käytä kenkätukiapitääksesi kengät raikkaina ja kuivina sisältä. Kenkävoiteen avulla kenkäsinäyttävät uusilta pitkään ja rasva pitää nahan raikkaana. Pidät kuitenkinhuolta muistakin vaatteistasi, älä annan kenkiesi kärsiä. Tarvitset vain pienenhetken, jotta kenkäsi voisivat hyvin joka päivä.

EccoFootwayllä

Eccovalmistaa miestenkenkiä useissa malleissa ja useisiin käyttötarkoituksiin. Täältävoit helposti löytää kunnolliset arkikengät, hyvännäköiset urheilukengät tailämpimät talvikengät, jotka sopivat hyvin paksuun ja pitkään talvitakkiin.Käytä vasemmanpuoleisia suodattimia, löytääksesi uudet Ecco-kenkäsi.


Ecco

Ecco

Vähissä
Vähissä
Vähissä
Cruise Black
Vähissä
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Poista kaikki

155 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×