Converse, Miehet, Kengät

111 osumaa

Converse kengät miehille Footwaylta

Aina trendikkäät Converse-kengät ovat tuttuja kaikille. Converse All Star -tennarimalli on jo satavuotias mutta edelleen täydessä vedossa! Koripallokenkänä syntyneestä mallista on muokkautunut kenkämalli, jota näkee käytössä kaikkialla. Kun yhdysvaltalainen koripalloilija Chuck Taylor alkoi vuonna 1921 markkinoida Converse All Star -kenkiä ja kenkien logoon lisättiin hänen allekirjoituksensa, saivat kengät myös Chuck Taylor -lempinimen. Nykyisin Conversen tennareita on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja malleja on tarjolla varrettomista varrellisiin tennareihin. Minkäväriset ja -malliset Converse-kengät sinä haluaisit? Perinteiset varrelliset valkoisina vaiko mieluiten mustina? Vai haluaisitko tällä kertaa varrettoman mallin jossakin ihan uudessa värissä? Kaikki nämä ja monet muut Conversen mallit löydät Footwayn valikoimasta!

Converse kengät – kumisaappaista ja kalosseista koripallokengiksi

Converse aloitti toimintansa valmistamalla kumisaappaita ja erikoistui kumisten kalossien valmistukseen. Pian yritys keksi käyttää kumia myös koripallokenkien pohjien valmistuksessa ja näin syntyi nykyisin kaikkien tuntema All Star -koriskenkä. All Star -nimi annettiin kengälle vuonna 1920 ja Chuck Taylorin rooli kenkien myyjänä ja keulakuvana siivitti kengän suureen suosioon Yhdysvalloissa. Populaarikulttuuri otti kengän omakseen 1960-luvulla ja muusikoiden esimerkkiä seuraten alkoivat myös lukemattomat fanit käyttää Converse All Star -tennareita. Chuck Taylorit olivat tulleet jäädäkseen ja tennarimallia on myyty maailmanlaajuisesti satoja miljoonia kappaleita. Conversen muita kenkämalleja ovat muun muassa Converse One Star- ja Converse Jack Purcell -mallit.

Converse kengät trenditietoiselle miehelle

Perinteisten Converse-kenkien materiaaleina käytetään canvas-puuvillaa ja pohjan materiaalina kumia. Converse-kengistä on saatavilla myös nahkaisia versioita ja kenkiä on tarjolla lukemattomissa eri väreissä. Useimmissa malleissa kuminen pohja on valkoinen ja pohjan reuna nousee kenkien sivuille parin sentin verran ja suojaa näin kenkien tekstiiliosaa kosteudelta. Kenkiä on saatavilla myös muun värisillä pohjilla ja kuosi voi olla vaikkapa raidallinen! Talveksi voit hankkia varrelliset nahasta valmistetut Conversen kengät, joissa on lämmin vuori. Converset sopivat rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen ja ne näyttävät hyviltä niin pitkien kuin lyhyidenkin housujen kanssa. Työpaikalle voit pukea Converse-tennareiden kanssa farkut, kauluspaidan ja ohuen neulepaidan. Tennarit ja sneakerit ovat tällä hetkellä niin muodikkaita, että voit käyttää niitä melkeinpä missä vain!

Tilaa miesten Converse kengät nopeasti ja näppärästi Footwayn nettikaupasta

Etsitkö korvaajia vanhoille Converse-kengillesi? Vai haluatko ostaa ensimmäiset Converse-kenkäsi? Olet nyt oikeassa paikassa, sillä me tarjoamme sinulle laajan valikoiman Conversen miesten kenkiä. Tilauksen tekeminen on helppoa, klikkaat vain haluamasi parin ostoskoriin ja jatkat kassalle viimeistelemään tilauksesi. Me toimitamme kengät sinulle viiveettä ja ilman toimituskuluja! Avokaupan ansiosta sinulla on reilusti aikaa tehdä lopullinen ostopäätös ja mikäli haluat palauttaa tuotteen, onnistuu sekin helposti ja veloituksetta. Mikäli tarvitset apua tuotteisiimme tai tilauksiin liittyvissä asioissa, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua mielellämme. Haluamme, että kenkäostosten teko Footwaylla olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja mielekästä.

Julkaisuja aiheesta Converse
I
Inkkis -
S
S -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

111 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK