Talvisaappaat, Miehet

6 osumaa

Yhdessä vaiheessa niitä oli saatavilla vain Australiassa. Kaukana sekä catwalkeilta, julkkiksista että himoitsevilta katseilta. Sitten tapahtui jotakin - ja Ugg-kenkiä näkyi joka puolella. Australialainen merkki ei luonut pelkästään trendiä, vaan ilmiön. Tänä päivänä lampaannahkasaappaat ovat hyvin halutut ja monet merkit ovat antaneet oman tyylikkään leimansa kengille. Tähän olemme koonneet kaikki merkkimme ja voit valita Ugg-, Shepherd-, Duffy- ja monien muiden kenkien joukosta.

Miksi lampaannahka?

Lampaannahka on hyvä monella tapaa. Materiaali muun muassa imee kosteutta, joten jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina, vaikka sataisi vettä tai jalat hikoaisivat. Villan kuitujen ansiosta villa tuntuu kuivalta, vaikka siinä olisi jopa 35 prosenttia kosteutta. Se johtuu siitä, että se luovuttaa energiaa, kun se vastaanottaa kosteutta. Lampaannahka vapauttaa imemäänsä kosteutta ilmaan jopa seitsemän kertaa nopeammin kuin synteettiset materiaalit! Toinen vaikutus on, että meidän oma lämpötilamme pysyy tasaisena, minkä ansiosta emme hikoile niin paljon villassa ja karitsan- ja lampaannahassa. Muita etuja on se, että materiaali on helppohoitoista - on tietysti olemassa syy siihen, että uuhet, karitsat ja pässit viihtyvät ulkona säästä huolimatta. Niiden villa on tavallaan itsestäänpuhdistuvaa luonnollisen rasvan ansiosta. Usein riittää, että tuulettaa lampaannahkakengät, jotta ne pysyisivät raikkaina pitempään. Voimme jatkaa. Se on täynnä etuja: materiaali on mukavantuntuista ihoa vasten, vastustuskykyinen bakteereille, aktivoi verenkiertoa ja immuunijärjestelmää. Ja materiaali ei tunnu kylmältä lähes koskaan.

Yhdistä lampaannahkasaappaasi

Hieman riippuen kenkien mallista, voit yhdistellä lampaannahkasaappaita hyvin vapaasti. Hieno juttu testattavaksi on yhdistää kengät ihonväriisi - se antaa sinulle luonnollisen lookin, joka tuo hyvin esille muut vaatteesi. Pitkät neulepuserot ovat toinen nappivalinta - mieluiten harmaana tai beigenä. Voit myös kokeilla yhdistää kengät kauniiseen bleiseriin tai miksei lyhyeen bomber-takkiin? Kuviolliset puserot sopivat hyvin yhteen lampaannahkakenkien kanssa ja jos haluat irrotella, voit kokeilla hapsutakkia.

Hoida lampaannahkasaappaitasi

Jos lampaannahkasaappaidesi ulkopinta on mokkaa, tulee sinun toimia kuten aina: vaikka kyllästäisit kengät, mokka ei ole ihanteellinen käytettäväksi lumessa ja sateessa. On olemassa riski, että saappaasi menettävät muotonsa ja näyttävät hieman nuhjuisilta, jos käytät niitä räntäsateessa ja ne altistuvat tiesuolalle. Vältä sellaista. Jos ulkopinta on sen sijaan käsiteltyä nahkaa, kengät pitäisi kyllästää ja voit hyvällä omallatunnolla käyttää niitä märässä ja lumisessa säässä - edellyttäen, että huollat niitä säännöllisesti.

Sivu 1 / 1

6 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK