Birkenstock, Miehet, Kengät

53 osumaa

Miesten laadukkaat Birkenstock kengät Footwaylta

Saksalainen Birkenstock valmistaa kenkiä yli 200 vuoden kokemuksella. Perinteikkäät, muotoillulla sisäpohjalla varustetut ja jalkoja hellivät Birkenstockin sandaalit tuntevat varmasti kaikki. Näitä Saksassa valmistettavia sandaaleja löydät Footwayn valikoimasta niin nahkaisina kuin vedenkestävinä synteettisinä versioinakin. Perinteisen mallin lisäksi tarjolla on myös varvassandaaleita, remmisandaaleita ja pistokkaita. Birkenstockin mallistoon kuuluvat myös upeat Portugalissa valmistettavat nahkaiset tennarit ja matalapohjaiset kengät sekä laadukkaat bootsit. Kaikki mallit ja värit ovat klassisia, joten ne kestävät sekä katseita että aikaa. Tilaa nyt laadukkaat Birkenstockin kengät itsellesi ja saat niistä pitkäaikaiset ystävät jaloillesi!

Tyyli-ikonienkin suosimat miesten Birkenstock kengät

Birkenstockin pitkä historia kenkävalmistuksessa on kunnioitusta herättävä. Nykyisten Birkenstockien esi-isät valmistivat kenkiä jo 1700-luvulla. 1800-luvun lopulla suvun työtä suutarimestarina ja kenkäkauppiaana jatkanut Konrad Birkenstock alkoi kehitellä jalan mukaisesti muotoiltua pohjallista. Tämä pohjallinen vastasi huutavaan kysyntään ja auttoi ihmisiä, jotka kärsivät erilaisista jalkavaivoista. Birkenstockien tutkimus- ja tuotetietoa ortopedisista kengistä ja pohjallisista levitettiin muun muassa lääkäreille luennoiden sekä Carl Birkenstockin julkaisemien kirjojen avulla. Birkenstockin sandaalit tulivat markkinoille 1960-luvulla ja ehkä tunnetuin sandaaleista, kaksiremminen Arizona, esiteltiin vuonna 1973. Sen jälkeen Birkenstock Arizona -sandaalit ovat keränneet maailmanlaajuisesti miljoonia faneja ja Arizona-sandaalista on tullutkin se trendisandaali, joka on aivan pakko saada. Tee kuten Leonardo di Caprio ja monet muut ja liity tyytyväisten Birkenstock-sandaalien käyttäjien joukkoon!

Monikäyttöiset Birkenstock kengät miehille

Birkenstock-sandaalit ovat klassikot, joita on mukava pitää kesällä vaikkapa polvimittaisten vapaa-ajan housujen ja t-paidan kanssa. Birkenstockin kengät eivät kuitenkaan ole pelkästään vain vapaa-ajan kengät, vaan moni on valinnut ne myös työkengiksi. Ergonomisesti muotoiltu pohja sekä kestävät ja laadukkaat materiaalit tekevät Birkenstockin sandaaleista loistavat työkengät. Birkenstockin sandaalimalleista löydät jalkaa tukevat sandaalit ja mikäli kaipaat kantapään taakse remmiä, sellainen löytyy muun muassa Birkenstock Milano -sandaaleista. Materiaalit kestävät hyvin kulutusta ja synteettisistä materiaaleista valmistetut sandaalit on helppo pestä vaikka päivittäin. Nahkaiset kengät kestävät myös hyvin käyttöä, kunhan muistat huoltaa kenkiä säännöllisesti. Kotikenkinä sandaalit ja pistokkaat toimivat erinomaisesti, ja talveksi löydät niistä myös vuorilliset versiot. Tsekkaa myös Birkenstockin korkeavartinen nahkatennarimalli, jossa yhdistyy Birkenstockin mukavuus ja upea muotoilu!

Tilaa mukavat miesten Birkenstock kengät helposti Footwaylta

Etsitkö itsellesi uusia työsandaaleja, joilla jaksat seistä ja kävellä vaikka koko päivän? Vai ovatko mielessäsi uudet sandaalit aurinkolomaa varten? Suosittelemme sinua tutustumaan Footwayn Birkenstockin kenkien miesten valikoimaan. Kun olet löytänyt mieleisesi parin, tee tilaus ja me toimitamme kengät sinulle viipymättä ja ilman toimituskuluja. Tarjoamme sinulle 180 päivän avokaupan ja sen ansiosta sinulla on reilusti aikaa sovittaa kenkiä kotonasi ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Mikäli jostain syystä et halua pitää tilaamaasi tuotetta, voit palauttaa tuotteen meille veloituksetta. Kaikissa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä autamme sinua mielellämme!

Julkaisuja aiheesta Birkenstock
S
Sue -
M
marko -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

53 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK