Michael Michael Kors Kengät Netistä

54 osumaa

Michael Kors vangitsee ja tuottaaajatonta chic-tyyliä. Hän on palkittu suunnittelija luksusasusteistaan jakengistään. Kengät pysyttelevät yleensä eksklusiivisella väriskaalalla, kutenmustassa, valkoisessa, kultaisessa ja punaisessa. Tunnettu MK-logo on kuinpiste i:n päällä hänen luomuksissaan. Hän aloitti uransa aikaisin ja tänäpäivänä hänen tuotteitaan myydään ympäri maailman. Footwayltä löydät hänentyylikkäitä designerkenkiään monissa malleissa.

Kaikkien suurien yritysten takanalöytyy ennemmin tai myöhemmin henkilö, johon kaiken voi jäljittää. Sama päteetietenkin myös muotialaan. Suurissa määrin. Ralph Lauren, Manolo Blahnik jaDonatella Versace ovat tunnettuja muodinluojia, jotka ovat hallinneetimperiumejaan enemmän ja vähemmän rautaisin ottein.

Eräs heistä on Michael Kors.Itsepäisyydellään ja selkeillä visioillaan ja valtavalla kyvyllään löytääyleisönsä, on 56-vuotias amerikkalainen aurannut tietä merkilleen.

Aloittiviisivuotiaana

Michael Kors syntyi New Yorkissa50-luvun loppupuolella. Hänen äitinsä oli entinen malli ja opiskelija. Joviisivuotiaana hän suunnitteli äitinsä morsiuspuvun äidin toisiin häihin –luultavasti hän piti suunnittelusta ja muodista ottaen huomioon hänen äitinsäentinen ammatti mallina. Tahti jatkui ja kun Michaelista tuli teini-ikäinen,myi hän omia vaatteitaan kellarista, ennen kuin hän haki ja pääsi sisäänFashion Institute of Technologyyn keskellä New Yorkin Manhattania.

Jättikorkeakoulun kesken

Michaelin aika korkeakoulussa jäitosin lyhyeksi, vain yhdeksän kuukauden kuluttua hän jätti sen kesken. Pian hänaloitti työskentelyn liikkeessä ja sai mahdollisuuden myydä omia luomuksiaansiellä. Pian sen jälkeen hänet bongattiin, ja hänet löysi ei kukaan muu kuinluksusketju Bergdorfsin muotipäällikkö. Nyt hänen uransa lähti kunnollakäyntiin. 80-luvun aikana Michael Kors laajensi myyntiään ja tuotteita löytyimonien luksustavaratalojen valikoimista.

Tänä päivänä Michael Kors on yksi maailmansuurimmista muoti-ikoneista ja merkki koostuu kahdesta osasta: Michael KorsCollection ja MICHAEL.

Myötätuntoesillä

Vallan mukana tulee… ei ehkä ainavastuuta. Ainakaan ei aina hyväntekeväisyyden parissa. Michael Kors onkuitenkin tehnyt itsensä tunnetuksi ottamalla vähempiosaisia huomioon jahuomioimalla, missä rahasta voi olla hyötyä sairauksien tutkimuksessa. Yksiesimerkki on organisaatio God’s Love We Deliver, joka toimittaa ruokaa HIV- jaAIDS-sairaille. Hän on myös saanut tunnustuksia ja palkintoja työstäänsyöväntutkimuksen edistämisessä. Viimeisin on ”Watch hunger stop”, yhteistyöYK:n elintarvikeohjelman kanssa, jonka tavoitteena on vähentää nälänhätää.Jokaista myytyä kelloa kohden menee rahaa sadalle tarvitsevalle lapselle.

 

MichaelKors Footwayllä

Footwyayltä löytyy kenkiätytärmerkiltä MICHAEL, jonka erottaa omalaatuisesta designistaan ja palkitustaeleganssistaan. Täältä löydät upeita nilkkureita, hienoja saappaita,urheilullisia kenkiä ja paljon muuta. Löydä uudet suosikkikenkäsi maailmanparhailta muotisuunnittelijoilta, jotka ovat tunnettuja ”ready towear”-mallistoistaan ja tyylikkäästä suunnittelustaan. 

Sivu 1 / 1

54 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×