Mexx, Kengät

7 osumaa

Mexx - kahden merkin yhdistelmä

Mexx kengät - klassisuus ja urbaani henki

Mexx kengät on luotu muotitietoisille naisille ja miehille, jotka voivat valita useiden tyylipuhtaiden vaihtoehtojen joukosta omat suosikkinsa. Mexx on myös suunnitellut runsaan valikoiman näyttäviä ja värikkäitä lastenkenkiä. Brändin moderni ja urbaani kenkä henkii itsevarmuutta, mutta antaa samalla klassisen tyylitietoisen vaikutelman. Kenkien valmistukseen käytetään vain laadukkaita materiaaleja ja ne on tehty kestämään sekä pitämään jalkasi tyytyväisinä. Tämän monipuolisen brändin valikoima koostuu erilaisista jalkineista aina tennareista juhlakenkiin sekä ihastuttaviin ja toiminnallisiin lastenkenkiin. Mexx -tuotteilla on laaja asiakaskunta ja niiden suosio kestää trendien jatkuvat vaihtelut.

Mexx kengät - kahden merkin yhdistelmä

Mexx jalkinebrändi syntyi erään visionäärin ideasta yhdistää kaksi jo olemassa olevaa tuotemerkkiä yhdeksi. Idealistin nimi oli Rattan Chadha, jolla oli kaksi tuotemerkkiä; Moustache, joka oli miehille suunnattu, ja naisille osoitettu Emanuelle. Chadha otti brändien etukirjaimet, lisäsi kahta suudelmaa tarkoittavat kirjaimet xx ja jännittävä tuotemerkki nimeltä Mexx oli syntynyt. Mexx, joka näki päivänvalon Amsterdamissa vuonna 1986, saa innoituksensa kaupungin sykkeestä ja energiasta. Tuloksena on kokoelma omaperäisiä ja muodikkaita kenkiä, joissa on ripaus asennetta tuovaa katumuotia. Mexxin originellit kengät ovat löytäneet laajan asiakaskunnan ympäri maailman, mutta tuotemerkin pääkonttori sijaitsee edelleen kenkämerkin juurilla, eli Amsterdamissa.

Mexx kengät – monipuoliset ja eksentriset

Tutustu Footwayllä jännittävään tuotemerkkiin, joka kantaa nimeä Mexx. Mexx on suunnitellut monimuotoisen ja jännittävän jalkinemalliston, josta löytyy jokaiselle jotain. Tuotemerkin päämääränä on tarjota erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun, missä se on onnistunut erinomaisesti. Korkea laatu ja kenkien käyttömukavuus ovat antaneet brändille maineen johon luotetaan ja tämä näkyy selkeästi Mexxin tunnettuudessa.

Mexx kengät – materiaaleissa laatu on lähtökohta

Mexx käyttää kengissään laadukkaita materiaaleja, kuten nahkaa, mokkaa ja tekstiiliä. Lisäksi valikoimasta löytyy useita malleja, joihin on lisätty rusetti tai koristeompeleita. Nämä kauniit yksityiskohdat antavat uutta ilmettä ja näkyvyyttä kengille. Kenkien värivalikoima on monipuolinen sisältäen muun muassa eri ruskean sävyjä, sekä punaisia, sinisiä ja mustia kenkiä. Yhdistele Mexxin kenkiä trendikkäiden farkkujen ja topin kanssa tai pukeudu kesäiseen maksimekkoon ja tuotemerkin romanttisiin ballerinoihin, valinta on sinun!

Mexx kengät Footwayn verkkokaupassa

Päivitä kenkävalikoimaasi ja hanki itsellesi uudet, trendikkäät Mexx -merkkiset kengät, jotka löydät Footwayn monipuolisesta valikoimasta. Meiltä saat tilattua tuotemerkin tyylipuhtaat jalkineet kätevästi ja nopeasti käyttöösi. Brändin tyylikkäitä kenkiä on aina muhkeassa varastossamme, joten et joudu koskaan odottelemaan omiasi. Hintakin on kohdallaan, joten voit hemmotella itseäsi vaikka ylimääräisellä kenkäparilla. Taitava ja aina iloinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ja saat tarvittaessa asiantuntevaa opastusta sopivan kenkäparin valinnassa, tai muissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Vikkelä toimituksemme, ja luonnollisesti myös palautus, on maksuton ja jokainen tilaus tehdään 180 päivän avokaupalla. Tartu tilaisuuteen uudistaa kenkähyllyäsi upeilla Mexx kengillä!

Christian 1
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
SARINA 1
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Key West 4
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BARRETT 1
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Christian 1
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Noel 3
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

7 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK