Mexicana Kengät Netistä

1 osumaa

Mexicana kengät tuovat Meksikon eurooppalaiseen katumuotiin

Mexicana kengät ovat ranskalaisen muotitalon luomus meksikolaisesta perinteisestä cowboy kengästä. Kenkä on itsessään jo taideteos, sillä jokainen kenkä tuotetaan käsityönä. Jalkineet ovatkin täynnä kauniita käsintehtyjä koristekuvioita. Mexicana kenkä on laatutietoisen city cowboyn tai -cowgirln varma valinta!

Meksikolaista perinnetyyliä ranskalaisen muotitalon silmin

Mexicana ovat ranskalainen luksus-kenkämerkki, joka on tuottanut laadukkaista yksityiskohdista tunnettuja cowboy saappaita ja nilkkureita jo yli 25 vuoden ajan. Merkin tarkoituksena on yhdistää ranskalainen huippumuodin tietämys ja meksikolaisen perinnetyyli. Mexicana sanana tarkoittaa espanjaksi meksikolaista, ja tämä näkyy vahvasti kengän tyylissä ja väreissä. Jos Mexicana kenkiä ja niiden tyyliä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi se intohimo. Intohimo näkyy tyylissä ja tavassa, jolla kengät tuotetaan. Mexicana kengät tuotetaan yksitellen kenkäpari kerrallaan tarkkana käsityönä New Leonissa, Meksikossa - kengän inspiraation lähteillä. Mexicana kenkien suosio perustuu laadukkaaseen käsityöhön ja tinkimättömään, perinteisen meksikolaisen cowboy saappaan tyylin kunnioittamiseen. Kenkien aito tyyli ja arvokkuus saavutetaan vain ja ainoastaan tarkan käsityön tuloksena.

Mexicana kengät saatavilla lyhyt- ja pitkävartisina

Mexicana kenkiä löytyy sekä lyhyt- että pitkävartisina saappaina. Mexicana boots -saappaat ovat lyhytvartiset meksikolaisen inspiraation tuloksena tehdyt cowboy saappaat. Lyhytvartiset ovat kevyemmät jalassa, ja siksi helppo ja oiva valinta farkkujen kaveriksi ihan kaupunkikäyttöön. Mexicana saappaat ovat sen sijaan pitkävartiset, perinteiset meksikolaiset cowboy saappaat. Nämä ovat tinkimättömän tyylitietoisen katu cowboyn tai -cowgirln valinta. Pitkävartiset saappaat ovat näyttävät ja kokoonsa nähden kevyet jalassa. Olkoon valintasi sitten lyhyt- tai pitkävartinen Mexicana saapas, voit olla varma siitä, että tyylisi huomataan. Kenkien värimaailma ja yksityiskohtaiset, käsintehdyt kuviot ovat vertaansa vailla. Kenkien käyttömukavuus on erinomainen, sillä koko kenkä on tehty nahasta, joka mukautuu miellyttävästi jokaisen käyttäjän omaan jalkaan.

Käsintehdyn erikoisnahkakengän hoito-ohjeet

Mexicana kengät on valmistettu vain ja ainoastaan laadukkaimmista mahdollisista materiaaleista. Koko valmistus tuotetaan tarkkana käsityönä Mexicanan tehtaalla Meksikossa. Kengät ovat valmistettu kauttaaltaan laadukkaasta nahasta. Nahkakengät tulisi aina käsitellä huolellisesti ennen käyttöönottoa nahkakengälle tarkoitetuilla hoitoaineilla, kuten suihkeella tai vahalla. Kengän huoltaminen käytön aikana on myös tärkeää. Paraskin laatukenkä kuluu ennenaikaisesti, jos sen asianmukainen hoito laiminlyödään. Kenkä tulisi aina silloin tällöin puhdistaa nahkakengälle tarkoitetulla harjalla. Puhdistuksen jälkeen on hyvä käyttää nahkakengälle tarkoitettuja suoja-aineita. Jos nahkakengän jättää huoltamatta, jo pelkästään nahan kuivuminen haurastuttaa kenkää. Kengässä on laadukas nahkapohja, joka pohja tulisi muistaa huoltaa huolella ennen käyttöönottoa. Pohja käsitellään kyllästeaineella huolellisesti 2-3 kertaa ennen käyttöönottoa.

Mexicana kengät netistä Footwayltä

Osta Mexicana kengät nyt kätevästi Footwayltä. Valikoimastamme löydät sekä lyhyt- että pitkävartisia Mexicana saappaita. Meidän nettikauppa palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri. Meiltä tilatessasi saat aina ilmaisen ja nopean toimituksen sekä palautusoikeuden tuotteellesi. Voit tilata meiltä huolettomasti kenkäsi ja tutustua niihin kotona, sillä kaikilla käyttämättömillä kengillä on peräti 180 päivän ilmainen palautusoikeus. Footwayn toiminnan keskiössä ovat tyytyväiset asiakkaat ja edulliset hinnat. Meiltä löydät myös muut kengät perheen jokaiseen tarpeeseen, niin vapaa-aikaan kuin urheiluun.

Artazipper 13"
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK