Merrell, Kengät

460 osumaa

Amerikkalainen Merrell on valloittanut maailman myrskyn lailla, kiitos käytännöllisten, tyylikkäiden ja monikäyttöisten kenkien. Heidän laajasta valikoimastaan löydät kaikkea sandaaleista ja lenkkitossuista kauniisiin saappaisiin. Merrell vie sinut ulos luontoon – ylös vanhoja polkuja uusiin seikkailuihin.

Suksista kenkiin

Nykyään Merrellin omistaa Wolverine World Wide, mutta matka alkoi jo 1980-luvulla. Silloin Clark Matis, Randy Merrell ja John Schweizer ottivat ensimmäiset askeleet kohti kansainvälistä menestystä.

Matis ja Schweizer työskentelivät ranskalaiselle suksimerkille Rossignolle, ja yhdistivät kykynsä laadukkaita vaelluskenkiä valmistavan Merrellin kanssa. Yhdessä he loivat Merrellin, jonka ensimmäiset kengät tulivat myyntiin 1983. Muutama vuosi myöhemmin Randy Merrell jätti yrityksen.

Merrell on ostettu kaksi kertaa: ensin vuonna 1987, kun suomalainen urheilumerkki Karhu osti merkin ja esimerkiksi siirsi tuotannon Aasiaan laskeakseen hintoja. 10 vuotta myöhemmin Karhu myi Merrellin amerikkalaiselle Wolverine World Widelle, joka omistaa muun muassa menestyneen Hush Puppies -merkin.

2010 Merrell-kenkiä myytiin lähes 500 miljoonalla dollarilla 151 maassa.

Merrell-saappaat

Merrell valmistaa vankkoja saappaita, jotka sopivat erinomaisesti luontoseikkailuille ja vaelluksille. Yksi suosituimmista malleista on Merrell Snowbound talvisaapas, jonka ulkopuoli on synteettistä nahkaa ja sisäpuoli lämmintä fleeceä, joka pitää jalat lämpiminä säästä riippumatta. Toinen myyntimenestys on Merrell Natalya, jonka korkea varsi pitää myös pohkeet lämpiminä. Monet mallit valmistetaan vettä hylkivästä Gore-Tex -materiaalista, joka tekee pitkät kävelyretket entistä mukavemmiksi. Riippumatta siitä, mitkä saappaat valitset, Merrell-jalkineesi sopivat vaeltamiseen.

Merrell-sandaalit

Jos etsit kevyempiä jalkineita, tutustu Merrellin sandaaleihin. Monet niistä ovat, aivan kuten saappaatkin, vedenkestäviä. Merrellin oma Remember Me -vaahto tekee sandaaleista sekä tyylikkäät että erinomaiset jaloillesi. Sandaaleissa on myös M Select Grip, joka vähentää liukastumen riskiä – täydellistä, jos haluat tanssia kesäsateessa.

Merrell-lenkkitossut

Merrellistä on tullut tunnettu myös paljasjalkalenkkien myötä. Laji on viime vuosina lyönyt itsensä läpi. Tarjotakseen jaloillesi tunteen, joka on mahdollisimman lähellä paljoin jaloin juoksemista, Merrell Barefoot-kengissä ei ole ollenkaan kantaa – ne ovat tasaiset koko matkan varpaista kantapäähän. Kengät valmistetaan kevyestä materiaalista, ja erittäin herkät sisäpohjat antavat palautetta suoraan maaperästä. Paljasjalkajuoksukenkien lisäksi Merrell valmistaa tavallisia lenkkitossuja, sekä normaalilla että korkealla kannalla. Valikoimasta löytyy myös trail running -kengät, jotka ovat suunniteltu kivisille metsälenkeille.

Merrell-jalkineet Footwaylta

Footway on koonnyt yhteen yli 400 paria Merrell-kenkiä, kaikkea saappaista, sandaaleista ja lenkkitossuista tavallisiin arkikenkiin. Meillä on aina ilmainen toimitus ja palautus, sekä 180 päivän avoin kauppa. Toivomme, että löydät uudet Merrell-kenkäsi meiltä.

Julkaisuja aiheesta Merrell
Y
yuuu -
M
Margit Takala -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 8

460 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK