Kengät Netistä

2 299 osumaa

Venettini kengät täydentävät lapsesi juhlavan asun

Venettini kengät ovat kuin kaikkein tyylikkäimmät aikuisten juhlakengät – mutta lasten ja nuorten koossa! Nämä ovat jalkineet, jotka täydentävät lapsesi juhlavat asut varmalla tavalla ja lujalla, italialaisen käsityöläisyyden ryydittämällä ammattitaidolla. Olipa sitten kyseessä ristiäiset, häät, rippijuhlat tai mikä tahansa muu juhla, Venettini kengät yhdistyvät jokaiseen lapsen ja nuoren juhlavaan asuun tehden sen tyylillä!

Italialaisena käsityönä valmistetut lasten Venettini kengät

Venettini on italialainen lasten kenkien laatumerkki, joka perustettiin vuonna 1989. Jokainen Venettini kenkäpari valmistetaan suurella rakkaudella ehdottoman laadukkaaksi, mukavaksi ja viimeisen päälle muodikkaaksi. Lisäksi Venettini kengät valmistetaan aitona, perinteisenä italialaisena käsityönä lujalla ammattitaidolla ja ainoastaan kaikkein korkeimman laatuisista materiaaleista. Näistä laatukriteereistään kuuluisa Venettini on pitänyt tiukasti kiinni jo uransa alusta lähtien.

Kaikkiin juhlaviin tilaisuuksiin sopivat Venettini kengät

Venettini kengät sopivat erinomaisesti jokaiseen juhlavaan tilanteeseen, kun kengältä halutaan ehdotonta näyttävyyttä sekä tyylikästä juhlavuutta. Venettini kenkien tyylikkään pelkistetty ilme saa sen sopimaan useisiin eri juhlatyyleihin ympäri vuoden. Kaiken italialaisen tyylikkyyden lisäksi Venettini kengät hankkiessasi lapsesi jalat ovat varmasti mukavasti ja laadukkaasti puettuina myös juhlissakin, eivätkä pienet jalat väsy tutkimaan juhlapaikalta löytyviä mielenkiintoisia kohteita!

Venettini kengät verkossa Footwayllä

Löydä upea, juhlava Venettini-valikoima näppärästi Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tilata lapselle uudet juhlakengät vaivattomasti vaikkapa omalta kotisohvalta? Venettini kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan takuulla mukavat, laadukkaat, italialaisena käsityönä valmistetut kengät. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Flex Appeal 2.0 Ltpk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Seager - Stat Bbk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 39

2299 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK