Meindl Kengät Netistä

0 osumaa

Meindl kengät ovat hyvät jalassa

Meindl kengät yhdistävät loistavasti laadukkuuden, käytännöllisyyden ja mukavuuden. Ne sopivatkin erinomaisesti kaikille, jotka arvostavat jalkojaan. Hyvillä ja laadukkailla kengillä jaksaa liikkua pitempään, eivätkä jalat väsy varmastikaan!

Meindl on perheyritys

Meindl kenkien juuret juontavat jo yli 300 sadan vuoden taakse. Meindl on perheyritys ja saman suvun jäsenet ovat valmistaneet kenkiä jo kolmen vuosisadan ajan peräti 11. sukupolvessa, Etelä-Saksassa. Nykyään veljekset Lukas ja Lars Meindl ovat yrityksen johdossa. Suurin osa kenkien valmistuksesta ja testauksesta tapahtuu edelleenkin samaisessa kylässä kuin yli 300 vuotta sitten. Meindl kengät pystyvät edelleenkin vastaamaan käsitteisiin käytännöllisyys, käsityö, perinne, mukavuus ja laatu. Meindl on myöskin ensimmäinen Gore-Tex-kalvoa kengissään käyttänyt yritys, joten se on ollut omalta osaltaan luomassa uutta trendiä kenkämaailmaan. Merkin kenkiä on myös palkittu erilaisilla kunniamaininnoilla vuosien saatossa. Lienee selvää, että kyseessä on todella alansa ammattiyritys, joka on tehnyt historiaa kenkien saralla.

Meindl kengät sopivat hankaliinkin maastoihin

Meindl on panostanut vettä hylkiviin ja käytännöllisiin kenkiin, joita voi käyttää töiden lisäksi myös esimerkiksi hankalissakin maastoissa vaeltaessa. Meindl kengät ovat onnistuneet nappaamaan monia kunniamainintoja. Erityisesti Island -malli on palkittu kunniamainintojen lisäksi myös ulkomaisten lehtien antamilla erinomaisilla arvosanoilla ja kuluttajatutkimusten testeissä. Valikoimasta löytyy niin lyhyt- kuin pitkävartisia kenkiä, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy taatusti sopivat. Meindl metsurin kengät sopivat hyvin esimerkiksi töihin, jossa kenkien tulee olla tukevat ja turvalliset. Meindl vaelluskengät taas käyvät niin töihin kuin vapaa-aikaan. Niillä voi lähteä vaikka pidemmällekin vaellukselle. Meindl kenkiä käyttäessä voi olla varma, että ne tuntuvat hyvältä jalassa ja tukevat juuri oikeista paikoista. Gore-Tex-kalvo auttaa myös hylkimään vettä.

Meindl kengissä käytetään Gore-Texiä

Meindl kengät on valmistettu veden pitävästä Gore-Texistä. Meindl onkin ensimmäinen kenkämerkki, joka alkoi käyttää kyseisiä kalvoja kengissään. Meindlin kengät ovat laadukkaat ja tukevat, joten niissä ei tarvita lestejä tai muita apuvälineitä pitämään kenkä muodossaan. Kenkiä olisi kuitenkin hyvä säilyttää joko kenkähyllyssä tai laatikossa, jossa kengät myytiin. Gore-Tex-kalvoa ei tarvitse hoitaa mitenkään erityisellä tavalla. Kengät kannattaa kuitenkin pyyhkiä aina käytön jälkeen, jotta lika ja pöly eivät pinttyisi kenkiin. Päällinen on Gore-Tex-kalvon lisäksi tekstiiliä, jota sitäkään ei tarvitse hoitaa kengänhoitoaineilla. Meindlin kengät ovat siis erittäin helppohoitoisia, eikä ei olekaan ihme, että niitä sanotaan käytännöllisiksi. Aktiivinen liikkuja saa valikoimasta mainiot kengät, joilla jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja.

Meindl kengät netistä Footwayltä

Footway on netissä toimiva kenkäkauppa, josta saa kenkiä joka lähtöön. Kaikille tuotteille tarjotaan nopea ja ilmainen toimitus. Kenkiin on mahdollista tutustua jopa 180 päivän ajan, sillä palautusoikeus on niinkin pitkä kuin 180 päivää. Myös palauttaminen on ilmaista, mikä onkin loistava asia tilaajan kannalta. Osta Meindl kengät Footwaylta ja nauti niin työstä kuin vapaa-ajasta. Hyvät kengät päällä jalat eivät rasitu ja liikkuminen onnistuu joutuisasti säällä kuin säällä, vuodenajasta ja maastosta riippumatta.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×