Meadows Kengät Netistä

0 osumaa

Meadows kengät kuljettavat sinut alttarille

Meadows-merkin menestystarina sai alkunsa Englannissa Norwichissa vuonna 1984. Nykyään merkki tunnetaan upeista morsiuskengistään, joita se toimittaa jälleenmyyjille maailmanlaajuisesti. Kengille on tuonut lisänäkyvyyttä ja -suosioita niiden käyttö TV-tuotannoissa ja oopperataloissa eri puolilla maailmaa. Meadows on noussut erittäin suosituksi jalkinemerkiksi brändin hienostuneiden ja tyylikkäiden kenkien ansiosta, jotka ovat hinnaltaan huomattavasti design-kenkiä edullisemmat. Anna upeiden Meadows kenkien koristaa jalkojasi elämäsi tärkeimpänä päivänä.

Meadows kengät ovat varma valinta

Morsiamen suuri päivä on satumainen mutta pitkä, mikä asettaa jalat erittäin kovalle koetukselle. Jotta juhlapäivä sujuisi mahdollisimman mukavasti, kannattaa morsiamen hankkia Meadowsin suunnittelemat ja valmistamat kengät, sillä tuotemerkki on erikoistunut mukaviin ja upeisiin morsiuskenkiin. Meadows on tunnettu siitä, että se toimittaa ensiluokkaisen tyylikkyyden lisäksi myös ensiluokkaista mukavuutta ja istuvuutta jaloille. Meadowsin suunnittelema kenkä on jalassa miellyttävä, pehmeä ja kevyen tuntuinen, eikä ikimuistoinen päiväsi mene pilalle puristavien tai hiertävien kenkien takia.

Meadows kengät – klassista laatua ja käsityötaitoa

Kaikki tuotemerkin jalkineet ovat korkealaatuista käsityötä ja ammattitaitoisten suutarien valmistamia, siksi ne istuvat useimmille kuin valetut. Halutessasi voit tilata kengät tietyssä värisävyssä suoraan toimittajalta. Näin voit varmistaa, että kenkien väri sopii täydellisesti yhteen hääpuvun, sulhon kravatin tai morsiuskimpun sävyjen kanssa. Tuotemerkin kengissä on käytetty laadukkaita materiaaleja, jotka sopivat erinomaisesti morsiamen tärkeään hetkeen. Kengissä on käytetty synteettisiä materiaaleja ja kumia, mutta pintamateriaali on kaunista satiinia. Koristeina kengistä löytyy romanttisia rusetteja, joiden koko vaihtelee riippuen kengän mallista. Viehättävät korkeat korot antavat morsiamen säärille siron siluetin, sekä korostavat kaunista asua. Meadows kengät on saatavilla beigen ja valkoisen värisinä, mutta ne voidaan tarvittaessa värjätä kenkien värjäykseen tarkoitetulla tekstiilivärillä.

Meadows kengät sekä juhlaan että elämään sen jälkeen, koko hääseurueelle

Meadows kengät kruunaavat ikimuistoisen päiväsi, mutta mikään ei pakota sinua asettamaan niitä kaapin perälle häävalssin tanssittuasi. Tuotemerkin kauniit ja mukavan tuntuiset kengät sopivat myös muihin juhliin, tai miksi et hemmottelisi itseäsi ja käyttäisi niitä myös arjen piristyksenä! Meadows kengät sopivat ihanteellisesti käytettäviksi erilaisten mekkojen kanssa, aina rennosta maksimekosta trendikkääseen kotelomekkoon. Morsiuskenkien lisäksi Meadows valmistaa kenkiä sekä hääpäivän miespäätähdelle että morsiamen luottoystävälle. Valitkaa mieluisat Meadows kengät, jotka istuvat jalassa mukavasti ja sointuvat yhteen muiden asujen kanssa. Laadukkaat ja ylelliset kengät ovat pisteenä i:n päällä, kun haluat luoda mahdollisimman harmonisen kokonaisuuden. Kattava valikoimamme palvelee sinua, suunnittelitpa millaisia häitä tahansa.

Meadows kengät kätevästi osoitteesta Footway.fi

Tutustu upeaan Meadows valikoimaamme, joka sisältää kauniita morsiuskenkiä, ja satojen merkkiemme joukosta löydät helposti jalkineet myös kaasolle ja sulhaselle. Taitava ja mukava asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ja opastaa sinua esimerkiksi sopivan merkin valinnassa tai muissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Toimitus on maksuton, samoin myös palautus, ja jokainen tilaus tehdään 180 päivän kätevällä avokaupalla.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×