Mavic Kengät Netistä

0 osumaa

Mavic kengät tekevät pyöräilystä entistä mukavampaa

Löydä tyylikkäät, viimeisen päälle harkiten muotoillut Mavic pyöräilykengät meiltä Footwayltä. Mavic valmistaa kenkien lisäksi myös polkupyörän osia, minkä ansiosta yritys on hyvin tunnettu pyöräilyä harrastavien keskuudessa. Mavic pyöräilykengät ovat kerrassaan täydelliset niin ominaisuuksiltaan kuin tyylikkään designinkin johdosta. Vie pyöräilysi korkeammalle tasolle ja hanki pyöräilystä entistä mukavampaa tekevät Mavic kenkäsi jo tänään Footwayn valikoimasta!

Mavic kengät ranskalaisella ammattitaidolla

Mavic pyöräilykengät tulevat ranskalaiselta yritykseltä, joka valmistaa osia polkupyöriin ja autoihin. Yrityksellä on pitkät juuret Ranskassa, sillä se perustettiin jo vuonna 1889 Lyonissa. Tänä päivänä tämä yksi suurimmista polkupyöräyrityksistä valmistaa mitä mukavampia ja tärkein ominaisuuksin varustettuja kenkiä, jotka vievät pyöräilyn aivan uudelle tasolle. Valikoimastamme löydät malleja, joiden yksityiskohtaisempiin tietoihin pääset klikkaamalla mallin kohtaa.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan taidokkaat Mavic kengät

Teknisiltä ominaisuuksiltaan erityisen taidokkaat ja laadukkaat Mavic pyöräilykengät valmistetaan useimmiten synteettisestä materiaalista ja ovat varustettu rei´itetyllä mesh-kankaalla, joka saa jalat hengittämään ja pysymään virkeinä pidempään. Useissa Mavic pyöräilykenkien malleissa on myös suurta lisämukavuutta tuova, jalkojen raikkauden maksimoiva antibakteerinen pohjallinen. Mavic pyöräilykengät valmistetaan helpottamaan pyöräilyäsi sekä selviytymistä kaikista mahdollisista maastoista ja alustoista.

Mavic kengät verkossa Footwayllä

Kaipaatko uusia, viimeisen päälle mukavia ja harkittuja pyöräilykenkiä? Mavic pyöräilykengät valmistetaan helpottamaan pyöräilyäsi sekä selviytymistä kaikista mahdollisista maastoista ja alustoista. Tilaa jo heti tänään nämä pyöräilysi kokonaan uudelle tasolle vievät kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×