Helly Hansen, Purjehduskengät

2 osumaa

Helly Hansen kengät - laatua jokaisen jalkaan

Helly Hansen kengät kohtelevat hellävaraisen huolellisesti kaikenlaisia jalkoja. Helly Hansenin valmistamat miesten, naisten ja lasten kengät edustavat samaa tunnettua Helly Hansen-laatua kuin yhtiön valmistamat muutkin tuotteet.

Laatutuotteita jo vuosisatoja

Oli vuosi 1877, kun norjalainen merikapteeni Helly Juell Hansen aloitti vaimonsa kanssa öljykangastakkien ja -housujen sekä suojapeitteiden valmistuksen. Tuotteita oli ilmeisesti todellakin kaivattu, koska jo viiden ensimmäisen yrityksen toimintavuoden aikana sen valmistamia tuotteita myytiin noin 10 000 kappaletta. Tähän saattoi olla osa-ansionsa yhtiön saamalla diplomilla huippuosaamisesta vuoden 1878 Pariisin Expo-näyttelyssä. Palkinto tuli siis vain vuosi sen jälkeen, kun yritys oli perustettu!1900-luku oli kokonaisuudessaan Helly Hansenille menestyksen aikaa: jo vuosisadan alkupuolella se kehitti muun muassa niin sanotun kerrospukeutumisen, suunnitteli ohuesta PVC-muovista vedenpitävän takin ja toi markkinoille öljykankaiset päällystakit. Yhtiön mainetekoja on myös alkuperäisen fleecen keksiminen. Sehän on nykypäivänä kaikkien tuntema lämmin ja kevyt materiaali, joka kuivuu nopeasti. Myös Helly Hansenin kengät valmistetaan yli vuosisadan aikana kehiteltyjä tekniikoita.

Helly Hansen kengät

Helly Hansen valmistaa sään- ja kulutuksen kestäviä kenkiä retkeily-, kuntoilu- ja lifestylekäyttöön, ja HH on laadukas kirjainyhdistelmä myös silloin, kun puhutaan vesiharrastuksista tai talvikengistä. Ajatellaanpa esimerkiksi Helly Hansenin 5.5. MShoe-kenkää: samaan aikaan kun se on tyylikäs kaupungissa, se on suorituskykyinen keskellä merta, liukkaan veneen tai laivan kannella. Tällainen kenkä on erittäin nopeastikuivuva hengittävän materiaalinsa ansiosta, siinä on vedenpitävä mokkakankainen turvakärki ja liukkaissa olosuhteessa esille tulevat sen HydroSalping -pohjan erinomaiset pito-ominaisuudet. Voidaan ajatella, että toisinaan on jopa hankalaa lajitella Helly Hansenin kenkiä pelkästään ""vesiurheilukenkiin"" tai ""lifetimekenkiin"", koska samoja jalkineita voi käyttää niin veneessä kuin valtatiellä. Eli: tarvitsitpa sitten Helly Hansen canvaskengät tai Helly Hansen kumisaappaat, klikkaa footway.fi

Kuivana ja lämpimänä päästä varpaisiin

Ulkoilussa on tärkeää tietää, miten ulkoiluvarusteet eri olosuhteissa käyttäytyvät. Kiteytetysti voidaan sanoa, että ulkoilu on mahtavaa, kun varusteisiinsa voi luottaa kaikissa vallitsevissa olosuhteissa. Helly Hansenin tuotteet - joita käytetään päästä varpaisiin - vastaavat tähän haasteeseen. Esimerkiksi HH:n kengät ovat, uusimpia tekniikoita hyväksikäyttäen, suunniteltu pitämään jalat kuivina ja miellyttävissä olosuhteissa säästä tai maastosta riippumatta. Tällaisia kengissä käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa Helly Hansenin patentoimat kosteudelta suojaava Helly Tech -kalvo sekä liukkaallakin pinnalla tukevasti kengän pitävä Helly Grip -pohjamateriaali. Käytännöllisyys ja turvallisuus yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun ovat Helly Hansenin korkeimpia arvoja, joiden ansiosta termi ""skandinaavinen suunnittelu"" noteerataan kenkämaailmassa niin korkealle nykyaikana. Helly Hansen kengät ovat osa sitä kulttuuriperintöä, jota Helly Juell Hansen alkoi luoda 1800-luvun lopulla tähyillessän Pohjanmeren myrskyisiä aaltoja ja miettiessään, miten niiltä olisi paras suojautua.

Helly Hansen kengät netistä Footwayltä

Osta Helly Hansen kengät Footwayltä, nettikaupasta, jonka palvelu on luotettavaa ja asiantuntevaa. Entäpä nopeus? Nettikauppojen ongelmana on usein, että sydäntalvella tilaamasi talvikengät saattavat saapua kotiisi vasta kevätauringon helliessä tai juhannuskokon roihutessa. Näin ei tapahdu Footwayn kanssa asioidessasi, koska panostamme nopeaan toimitusaikaan. Tilaamasi tuote saapuu sinulle ilmaiseksi, ja jos jostakin syystä haluat palauttaa tuotteen, palautuskin tapahtuu ilmaiseksi. Palautusoikeus on voimassa 180 vuorokautta.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK