Paraboot Matalapohjaiset Kengät

0 osumaa

Tyylitietoisen Paraboot kengät

Parabootin mallistosta löytyy huolella valmistettuja laatujalkineita elämän jokaiseen hetkeen. Ranskalainen Paraboot on suunnitellut jo sadan vuoden kokemuksella ajankohtaisia jalkineita tyylitietoiselle kaduntallaajalle. Paraboot kenkien korkealuokkaisen työnjäljen ansiosta ne kestävät niin arjen kovassa käytössä, kuin elämän merkkipäivinäkin vuodesta toiseen.

Paraboot kengät - merkin historia ja mallisto

Ranskalainen Paraboot on valmistanut tyylitietoisille miehille ja naisille jalkineita jo 1900-luvun alusta. Viime vuosisadan historian käännekohdat on koettu luotettavat Paraboot kengät jalassa, ja merkki on jalostunut vuosikymmenten saatossa aikaansa mukautuvaksi brändiksi. Parabootin laaja mallisto löytää inspiraationsa sekä historian klassisista jalkineista että nykymuodin tuulista. Footwayn valikoimasta löydät myös laajan Paraboot-malliston.

Paraboot kenkien monipuolisuus

Mallistonsa laajuuden lisäksi Paraboot jalkineet on toteutettu monipuolisesta valikoimasta materiaaleja sekä kuoseja. Paraboot-malliston punainen lanka on laadukas kädenjälki, johon nojaten merkki on onnistunut kulkemaan satavuotisen matkansa. Parabootin loaferit ovat lisänneet eleganttia rentoutta eurooppalaisten miesten askellukseen jo vuosikymmenien ajan, todistaen mallin ajattomuuden. Kenkien säännöllinen käsittely valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitotuotteella pidentää kenkien käyttöikää entisestään.

Tilaa Paraboot kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Paraboot kengät. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, sillä haluamme sinun voivan sovittaa kenkiä rauhassa kotioloissa. Tämän lisäksi tarjoamme maksuttoman postituksen ja tarvittaessa palautuksen sekä pikaisen toimituksen.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK