Matalapohjaiset kengät

120 osumaa

Mary Janet – ikivihreät kengät

Kenkämallin Mary Jane on yli 100 vuotta vanha, ja niitä ovat käyttäneet niin suuret kuin pienetkin vuosien varrella. Ne sopivat kaikkiin tilanteisiin ja niitä löytyy monissa eri väreissä ja materiaaleissa. Mikä erottaa mallin muista kengistä on pyöreä kärki ja jalan yli kulkeva hihna. Mutta miksi ne ovat niin suosittuja? Ja miten ne voi yhdistää moderniin tyyliin?

Näin yhdistät Mary Janesi

Mary Janet sopivat kaikkeen – siksi ne ovat niin suositut. Niitä käyttää sekä nuoret tytöt että aikuiset naiset monissa eri tilanteissa. Jos olet menossa päivälliselle tai treffeille, voit valita korkeakorkoisemmat Mary Janet ja hienon mekon luodaksesi täydellisen romanttisen tyylin. Runsas takki hartioilla on jännittävä, odottamaton yksityiskohta. Mary Janet sopivat myös erinomaisesti farkkujen ja kauniin puseron kanssa kouluun. Lookki, jonka suosio on viime aikoina kasvanut, on yhdistää Mary Janet eloisan värisiin shortseihin. Tulos on leikkisä ja nuorekas tyyli, ja yläosaa vaihtamalla voit antaa asulle erilaisen tyylin ja luoda uudenlaisen tunnelman. Muodolliseen tapaamiseen tai esitykseen työpaikalla korkeakorkoiset Mary Janet ja yksivärinen hame valkoisen puseron kanssa luo hyvän vaikutelman. Lisää asuun elegantti takki viileämpiä päiviä varten, ja olet valmis voittamaan.

Kuka Mary Jane oikeastaan oli?

Mary Jane oli sarjakuvalehden hahmo 1900-luvun alussa. Hän kasvatti kenkien suosiota ja lopulta kenkien nimenä vakiintui Mary Jane. Aina 1930-luvulle asti kenkiä käytti sekä pojat että tytöt, mutta hiljalleen tämä muuttui ja tänä päivänä tätä kenkämallia käyttävät oikeastaan vain tytöt. Monessa maassa koulupukuun kuuluvat nimenomaan nämä kengät arkikäyttöön, kiitos niiden kestävyyden ja tyylikkyyden.

Mary Janet netistä Footwaylta

Footwaylla – netin suurimmalla kenkäkaupalla – on tarjota laaja valikoima erilaisia Mary Jane -malleja tunnetuilta merkeiltä, kuten Esprit, Hush Puppies ja Timberland. Malleja löytyy sekä koroilla että ilman, yksivärisinä ja kuvioituina, elegantteina ja hieman rennompina. Jos etsit täydellistä kenkäparia, tervetuloa tutustumaan ja löytämään suosikkisi."

Bonny Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bella Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bella Pink
UUTUUS
Belinda Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

120 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK