Maryjane-kengät

2 osumaa

Keen kengät aktiiviselle käyttäjälle

Oletko luontoa rakastava retkeilijä? Tai ehkäpä haasteita kaipaava seikkailja? Kummassakin tapauksessa Keen-valikoimastamme löydät juuri tarpeisiisi sopivat kengät! Keen sandaalit, kengät ja saappaat on kaikki suunniteltu ja valmistettu huolella vastaamaan kaikkiin niille asetettuihin vaatimuksiin – ne ovat mukavat, kestävät, hengittävät sekä vedenkestävät. Innovatiivinen muotoilu tekee niistä oivat retkikengät ja valikoimasta löytyy oikea pari jokaiseen säähän ja ilmastoon. Tutustu Footwayn valikoimaan Keen kenkiä ja löydä uudet suosikkijalkineesi!

Ostamalla Keen kengät teet myös hyvää

Keen – suomeksi “innokas” tai ”innostunut” – perustettiin Yhdystaltojen Oregonissa, Portlandin kaupungissa vuonna 2003. Heti yrityksen alkutaipaleella tehty lupaus siitä, että menestyksen sattuessa kohdalle yritys käyttäisi tuottoja myös hyväntekeväisyyteen, pääsi tulikokeeseen tsunamin aikana vuonna 2004. Eikä Keen pettänyt lupaustaan, vaan käytti koko mainosbudjettinsa tsunamin uhrien auttamiseen. Tämä käännös ”smart business”-mallista ”business with conscience"-malliin on ollut pysyvä, eli yritys tekee edelleen parhaansa tehdäkseen hyvää niin ympäristöä kuin ihmisiäkin kohtaan. HybridCare-ohjelman kautta on lahjoitettu jo 7 miljoonaa dollaria rahana ja erilaisina resursseina voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Yritys on tehnyt töitä esimerkiksi veden- ja luonnonsuojelun parissa. Aktiivikäyttöön tarkoitettujen kenkien valmistajana Keen haluaa luonnollisesti suojella metsiä, meriä ja muita alueita, joissa me voimme nauttia reippailusta ja luonnon läheisyydestä!

Voit nauttia luonnosta huoletta – Keen kengät ovat helppohoitoiset

Keen kengät ja -sandaalit on tarkoitettu aktiiviseen elämään, mutta tyyliä ei ole unohdettu. Kenkiä löytyy perinteisten, maastoon sopeutuvien värien kuten mustan, ruskean ja harmaan lisäksi myös esimerkiksi kauniin vihreänä tai vaikkapa oranssina. Useissa kengissä on myös pieniä värikkäitä yksityiskohtia. Suosittuja malleja ovat esimerkiksi Durand ja Braddock, joissa on molemmissa käytetty KEEN Dry -materiaalia, joka on sekä vedenkestävää että hengittävää, taaten mukavan askelluksen. Million Step Comfort -välipohja auttaa sinua nimensä mukaisesti ottamaan vaikka miljoona askelta ja kumipohjissa on erinomainen pito. Päälimateriaaleina Keen kengissä käytetään esimerkiksi nupukkia, nahkaa ja mesh-kangasta. Kenkien putsaamisen helppous on otettu suunnittelussa huomioon ja huimapäisimpienkin reissujen jäljiltä kengät voi usein pyyhkäistä puhtaaksi kostealla kankaalla tai pehmeällä harjalla. Kenkien suojaaminen ennen käyttöä materiaalille sopivalla suojasuihkeella auttaa pitkittämään kenkien käyttöikää.

Keen kengät ja sandaalit netistä Footwayltä

Olemme Footwayllä koonneet yhteen laajan, lähes 200 parin valikoiman erilaisia vaellus- ja retkeilykenkiä, sandaaleja sekä saappaita Keeniltä. Meiltä löydät Keen kengät niin miehille, naisille kuin lapsillekin, joten voit tilata jalkineet erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin vaikka koko perheelle samalla kertaa! Haluamme olla suosikkinettikauppasi ja uskomme, että erinomainen asiakaspalvelu on avain tyytyväisiin asiakkaisiin. Siksi tarjoamme erittäin nopean sekä ilmaisen toimituksen – pääset sovittamaan uusia kenkiä nopeammin kuin uskotkaan! Lisäksi tarjoamme tietysti ilmaisen palautuksen siltä varalta, että kengät eivät täytäkään kaikkia toiveitasi. 180 päivän avokaupan ansiosta voit kuitenkin tutustua kenkiin kaikessa rauhassa kotona ja sovittaa niitä useamman kerran, ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Tule tutustumaan valikoimaamme!

Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK