Skechers, Matalapohjaiset kengät

8 osumaa

Schechers perustettiin 1990-luvun alussa, kun Robert Greenberg hänen poikansa Michael päättivät luoda urheilullisen ja toimivan merkin. Robertilla oli pitkä kokemus kenkäyrityksistä, koska hän oli aiemmin aloittanut ja menestyksekkäästi johtanut LA Gear-merkkiä. Yhdessä poikansa kanssa hän keskittyi skeittikenkiin ja toimiviin saappaisiin. Tänä päivänä he ovat USA:n toiseksi suurin kenkämerkki, joka valmistaa kenkiä eri lajeihin. Sen seurauksena kenkiä on 3000 eri mallissa naisille, miehille ja lapsille.

Monitahoiset suuntaukset

Sen myötä, että Skechers on kasvanut ja löytänyt laajemman yleisön, ovat he myös jakautuneet. Eri suuntauksien avulla he voivat erikoistua eri alueisiin ja valmistaa kenkiä, jotka sopivat paremmin juuri kyseiseen lajiin. Skechersin kaksi kategoriaa ovat ”lifestyle”, joihin kuuluu BOBsit ja Relaxed Fit-kengät ja ”performance”, jotka ovat enemmän suuntautuneita urheiluun. Niihin kuuluvat muun muassa Skechers GOrun ja GOwalk-kengät. Toisin sanoen Skechersejä löytyy kaikille.

USA:n toiseksi suurin

Mikä alkoi New Yorkissa, on nykyään lähes kaikkialla. Skechersillä on lähes 7000 työntekijää, yli 60 miljoonan dollarin tulot ja he myyvät kenkiä ja vaatteita 120 maassa. Ei hullummin merkille, joka näki päivänvalon 1990-luvun alussa. Tosiasiahan on, että vuonna 2014 he olivat USA:n toisiksi suurin merkki ja se on mielenkiintoista varsinkin siksi, että monet esimerkiksi Ruotsissa eivät ole kuulleet heistä.

Viime vuonna kerrottiin Skechersin tanskalaisen maahantuojan, Sports Connectionin panostuksesta Ruotsiin. Silloin heidän toimitusjohtajansa Peter Jorgensen kertoi Footwear News-lehdelle, että Skechers Performancella on ”erittäin korkea innovaatiotahti” ja se on yksi syy satsata enemmän Ruotsiin ja Pohjoismaihin. Silloin juoksu oli pääosassa ja Sports Connectionin markkinointivastaava kertoi näin:

-Me tiedämme, että meillä on toimivia kenkiä ja aiomme kertoa sen nyt kaikille juoksijoille Ruotsissa.

Kenkiä tähdille

Skechersillä on useita yhteistöitä monien tähtien kanssa ja monet julkkiksista näkyvät päällään merkin hienot kengät. Muun muassa maailman tunnetuin rumpali Ringo Star on nähty jalassaan Skechersit, niin kuin myös valtavia määriä levyjä myynyt artisti Demi Lovato. Muita julkkiksia ja urheilutähtiä, jotka ovat ottaneet merkin omakseen ovat jalkapallotähdet Joe Montana ja Joe Namath, baseball-tähdet Pete Rose ja Mariano Rivera ja nyrkkeilylegenda Sugar Ray Leonard. Jopa maratonjuoksija Med Keflezighi pitää Skecherseistä.

Skechers Footwayllä

Kiitos Skechersin suuren tarjonnan ja monipuolisuuden, on meillä hyllyt täynnä heidän kenkiään. Meiltä löydät juoksukenkiä, urheilukenkiä, bootseja, lenkkareita, sandaaleja ja paljon muuta. On olemassa syy, miksi Skeckhers on USA:n toisiksi suurin merkki, heillä on jokaiselle jotakin!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
22827 BKW
MUUTAMA JÄLJELLÄ
22478 CCL
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK