Kävelykengät

499 osumaa

Kävelykengät – mukavuutta ja eleganssia samassa kengässä

Kävelykengät ovat mukavia ja kevyitä kenkiä, jotka tukevat jalkoja. Pohja ei ole yhtä paksu kuin vaelluskengissä tai saappaissa, minkä vuoksi ne eivät sovellu kovalle tai kiviselle alustalle. Jos kuitenkin nautit pitkistä rantakävelyistä tai ostosreissuista, kävelykengät ovat erinomainen valinta ja mahdollistavat liikkeellä olon koko päivän.

Kävelykengät sekä kaupunkielämään että lomalle

Kävelykenkiä on monia eri malleja ja värejä, aina perinteisistä, neutraaleista väreistä muodikkaisiin kenkiin, jotka on koristeltu glitterillä. Jos etsit klassista kenkää, joka sopii lähes kaikkien vaatteiden kanssa, suosittelemme tummasta tai vaaleasta nahasta valmistettuja kenkiä, joissa ohut pohja ja matala korko. Yhdistä kävelykenkäsi söpöön mekkoon pitkiä iltapäiväauringossa tehtäviä kävelyretkiä varten, tai mikset jättäisi autoa tai pyörää kotiin ja kävelisi työpaikallesi mukavissa, mutta ehdottoman tyylikkäissä kävelykengissäsi? Löydät helposti monia eri malleja, jotka sopivat täydellisesti työkäyttöön.

Käsi kädessä kehityksen kanssa

Alussa kenkiä valmistettiin tärkeän ajatuksen pohjalta: jalkapohjia tulee suojata. Aikaisimmat kengät erottivat leggingseistä pohjilla, ja kengän yläosa suojasi jalkoja paremmin kuin tavallinen sandaali. Noin 1000 eKr yhdistettiin kaikki osat yhdeksi kokonaisuudeksi, joka suojasi sekä jalkateriä että jalkoja usein aina polviin asti. Pehmeitä nahkakenkiä käyttivät itäisen Aasian nomadit, ja ne levisivät Kiinaan, Intiaan ja Venäjälle 500 vuotta myöhemmin mongolialaisten valloittajien myötä. Ompelukoneen, joka keksittiin vuonna 1845, myötä kenkäteollisuus muuttui merkittävästi. Muita entistä tehokkaampia koneita kehitettiin tulevina vuosina, mutta ehkäpä suurin läpimurto tapahtui vuonna 1875 kun Charles Goodyear kehitti uuden koneen, joka pystyi ompelemaan kumista valmistettuja kenkiä. Tänä päivänä suurin osa kengistä valmistetaan koneellisesti, mutta valmistus vaatii silti myös paljon manuaalista työtä.

Kävelykengät netistä Footwaylta

Footwaylla on mitä etsit, kun kyseessä on kävelykengät. Valikoimasta löydät korkealaatuisia malleja jokaiseen tilanteeseen. Kävelykengissä on tällä hetkellä monia trendejä, joista yksi on vanhempien kenkämallien comebackit. Pohjimmiltaan kaikki kävelykengät kuitenkin pyrkivät samaan: olemaan mukavia ja suojaamaan jalkojasi kävelyn aikana.

M5809-00 Black
NEWS
54812-01 Black
NEWS
Tanaro Yellow
NEWS
Tanaro Beige
NEWS
451-0010 Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 9

499 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK