Juhlakengät

1 051 osumaa

Juhlat tulossa?

Oletko aikeissa ostaakengät juhlakauteen, häihin, 30-vuotisjuhliin, uudeksi vuodeksi tai johonkinmuuhun juhlavaan tilaisuuteen? Mahtavaa! Me Footwayllä olemme kaivaneet esillehienoimmat kenkämme kaikkiin hienoihin tilaisuuksiin. Juhlakengät ovat ne jotkatekevät sinun tyylisi viimeisen silauksen.

Juhlakenkiä naisille

Pari korkokenkiä onluonnollinen valinta isoihin juhliin. Footwayltä löytyy useita eri malleja jasuosituimmat mallit tulevat Werner Kern Bridalilta, Supertrashilta ja DonnaGirliltä. Isoimpiin juhliin jossa mies pukeutuu frakkiin ja sinulla on päällätanssiaismekko, sopii tilaisuuteen värikkäät sandaletit tai pumpsit, älä unohdaettä mekon tulisi ulottua koko matkan lattiaan asti eikä kengistä näkyä kuinvilaus silloin tällöin. Jos olet menossa illallisjuhliin sopii kiiltävätjuhlakengät tilaisuuteen hyvin. Kiiltävät ja lakatut kengät sopivat myös hyvintilaisuuksiin jossa on rennompi pukukoodi.

Juhlakenkiä miehille

Hyvin istuva puku,smokki tai frakki, kaikki sopivat hyvin yhteen juhlakenkien kanssa. Meiltälöydät valikoiman hyvistä merkeistä ja suosituimpia ovatkin Loake, Ecco jaDahlin. Nykyään voi jo leikkiä vähän kenkien kanssa mutta useimmiten oletetaanettä miehillä on mustat juhlakengät. Hanki pari aitoa nahkaa, tai ehkä mokkaa?Jos haluat tehdä elegantin vaikutuksen harmaassa puvussa, hanki itsellesikonjakin ruskeat juhlakengät pariksi, vaikutus on taattu. Ei väliä millaisiakenkiä etsit mutta meiltä löydät kengät juhlaan kuin juhlaan varmasti. Meiltälöytyy kenkiä silkissä, mokassa, nahassa, korkeilla sekä matalilla koroilla.

Juhlakenkiä lapsille

Jos molemmat äiti ja isäovat hienosti pukeutuvia voi lapsellakin olla hiema tyylikkäämpi asu. Tämä eiole mikään tietenkään pakko ja sehän riippuu myös lapsen iästä.  Mutta pari hienoja lasten kenkiä ovat ainakatseenvangitsijat, pienelläkin. Meidän suosituimmat lasten kengät juhliintulevat Wildflowerilta ja Marco Bossilta. Teini-ikäisiä koskee sama, hepukeutuvat hieman vapaammin, ehkä jopa farkkuihin jotka sopivat rennompiinjuhliiin.

Sivu 1 / 18

1051 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×