Matalapohjaiset kengät

2 osumaa

Bisgaard kengät tekevät jalkasi onnellisiksi

Bisgaard kengät ovat kestäviä, kuten lasten kenkien tuleekin olla. Bisgaardin kengissä lapsesi leikkii mielellään, sillä ne ovat hienot ja mukavat jalassa. Mallistosta löytyy niin tytöille kuin pojillekin omat suosikkinsa.

Bisgaard kengät – tanskalaista designia

Bisgaard on tanskalainen lastenjalkinemerkki. Yrityksen ovat perustaneet aviopari Marianne ja Henrik vuonna 2005. Jalkineissa on hyvä istuvuus, erinomaiset materiaalit ja kiva muotoilu. Kenkien suunnittelussa käytetään mielikuvitusta, luovuutta ja lapsen jalan vaatimuksia. Bisgaardin kengät valmistetaan Euroopassa, Portugalissa, paitsi ihanat Bisgaard kumisaappaat. Kenkiä viedään tällä hetkellä jo yli 20 eri maahan.

Bisgaard kengissä kuljet kesät talvet

Bisgaard kenkiä voit käyttää niin sisällä kuin ulkonakin ja mikä parasta, kaikkina vuodenaikoina. Talvikengissä käytetään vettähylkivää TEX-kalvoa. Materiaalina on aina hyvä nahka, tarkemmin sanottuna vasikannahka. Talvikengissä vuori on aitoa lampaanvillaa, joten jalat pysyvät ihanan lämpiminä. Kaikki lapset rakastavat värejä, ja näistä kengistä niitä löytyy, joten lapsi laittaa mielellään nämä kengät jalkaansa.

Footway – Bisgaard kengät netistä

Älä enää shoppaile ahtaissa kauppakeskuksissa, vaan klikkaa itsesi Footwayn sivuille ja tilaa lapsellesi ihanat Bisgaard kengät. Meillä tilauksen toimitus on ilmainen. Myös palautus hoituu ilmaiseksi. Annamme myös tilauksellesi 180 päivän avoimen kaupan, joten voit kokeilla kenkiä rauhassa kotona ilman kiirettä. Jos sinulla herää kysymyksiä tilaukseesi tai toimitukseesi liittyen, ota ihmeessä yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Uutuudet
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK