Matalapohjaiset Kengät

4 961 osumaa

Tuntuuko sinustamatalalta?

Matalat kengät, mikähieno kategoria. Täältä löytyy nimenomaan monia meidän matalimpia mallejamme.Eikä se ole niin yllättävää että tämä kategoria sisältää loafereita,balleriinoja, kangaskenkiä, kesäkenkiä ja vähän lisää.

Balettia klubilla

Ballerinakengät ovatnäppärä malli joiden idea on tullut baletinmaailmasta ja ovatkin täydellisetulkoiluun kaupungilla, tanssilattialla, juhlissa, klubilla tai kotibileissä.Sopivat myös täydellisesti käsilaukkuun jos korkokengät ovat kohdelleetjalkojasi huonosti bile-illan aikana. Loaferit ovat taas klassiset matalatkengät ilman nauhoja. Kauniit, kestävät ja helpot laittaa ja ottaa poisjalasta. Loaferit ovat kotoisin Lontoosta 1800-luvun puolivälistä, silloinensimmäinen malli nähtiin ensimmäistä kertaa käytössä. Selitys nimelle löytyyamerikkalaisista vaihto-oppilaista englannissa jotka koettiin hienostelijoiksi,ja heitä kutsuttiin ”Penny Loafereiksi” ´, silloinen haukkumanimi. Hepukeutuivat usein Loafereihin. 1950-luvulta ja eteenpäin  ovat loaferit kasvattaneet suosiotaan ja ovattäydelliset eleganttiin mutta leppoisaan lookiin. Loaferit ovat useinvalmistettu mokasta ja niitä täytyisi huoltaa niinkuin muitakin mokkakenkiä.Alunperin loaferit olivat miestenkengät mutta nykyään niitä käyttävät miehetkuin naisetkin. Meiltä lyötyy myös laaja valikoima kangaskenkiä Converselta,Oas Companylta ja Vansilta, täydelliset kesään.

Matalia kenkiä kaikille

Naisille löytyyClarkseja, Vagabondeja, ja Riekerit jotka ovat suosituimpia merkkejä ja sopivatfarkkujen kanssa, mekkojen kanssa ja hameiden kanssa. Clarksin matalt brougesitovat erittäin suositut, mukavat ja klassisen hyvännäköiset.

Lapsille löytyy Tomseja,Vincentejä ja Crocseja jotka ovat kuuminta huutoa nykypäivänä. ErityisestiCrocsit sillä ne ovat mukavat ja ystävälliset jaloille kiitos heidän patetoidunCroslite-materiaalin. Ne myös estävät liukastumiselta sillä Crocsit ovatalunperinkin suunniteltu käyttöön veneelle ja veneilyyn.

Miehille löytyy hiemantuntemattomampi merkki Dahlins joilta löytyy naurettavan hyvännäköisiänahkakenkiä, täydellisiä juhlaan ja arkipäivään, tiukkojen farkkujen taichinojen kanssa. Toivomme että löydät valikoimastamme juuri sen mitä etsit!

Sivu 1 / 83

4961 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×