Matalapohjaiset Kengät

4 472 osumaa

Tuntuuko sinusta matalalta?

Matalat kengät, mikä hieno kategoria. Täältä löytyy nimenomaan monia meidän matalimpia mallejamme. Eikä se ole niin yllättävää että tämä kategoria sisältää loafereita, balleriinoja, kangaskenkiä, kesäkenkiä ja vähän lisää.

Balettia klubilla

Ballerinakengät ovat näppärä malli joiden idea on tullut baletinmaailmasta ja ovatkin täydelliset ulkoiluun kaupungilla, tanssilattialla, juhlissa, klubilla tai kotibileissä. Sopivat myös täydellisesti käsilaukkuun jos korkokengät ovat kohdelleet jalkojasi huonosti bile-illan aikana. Loaferit ovat taas klassiset matalat kengät ilman nauhoja. Kauniit, kestävät ja helpot laittaa ja ottaa pois jalasta. Loaferit ovat kotoisin Lontoosta 1800-luvun puolivälistä, silloin ensimmäinen malli nähtiin ensimmäistä kertaa käytössä. Selitys nimelle löytyy amerikkalaisista vaihto-oppilaista englannissa jotka koettiin hienostelijoiksi, ja heitä kutsuttiin ”Penny Loafereiksi” ´, silloinen haukkumanimi. He pukeutuivat usein Loafereihin. 1950-luvulta ja eteenpäin ovat loaferit kasvattaneet suosiotaan ja ovat täydelliset eleganttiin mutta leppoisaan lookiin. Loaferit ovat usein valmistettu mokasta ja niitä täytyisi huoltaa niinkuin muitakin mokkakenkiä. Alunperin loaferit olivat miestenkengät mutta nykyään niitä käyttävät miehet kuin naisetkin. Meiltä lyötyy myös laaja valikoima kangaskenkiä Converselta, Oas Companylta ja Vansilta, täydelliset kesään.

Matalia kenkiä kaikille

Naisille löytyy Clarkseja, Vagabondeja, ja Riekerit jotka ovat suosituimpia merkkejä ja sopivat farkkujen kanssa, mekkojen kanssa ja hameiden kanssa. Clarksin matalt brougesit ovat erittäin suositut, mukavat ja klassisen hyvännäköiset.

Lapsille löytyy Tomseja, Vincentejä ja Crocseja jotka ovat kuuminta huutoa nykypäivänä. Erityisesti Crocsit sillä ne ovat mukavat ja ystävälliset jaloille kiitos heidän patetoidun Croslite-materiaalin. Ne myös estävät liukastumiselta sillä Crocsit ovat alunperinkin suunniteltu käyttöön veneelle ja veneilyyn.

Miehille löytyy hieman tuntemattomampi merkki Dahlins joilta löytyy naurettavan hyvännäköisiä nahkakenkiä, täydellisiä juhlaan ja arkipäivään, tiukkojen farkkujen tai chinojen kanssa. Toivomme että löydät valikoimastamme juuri sen mitä etsit!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 75

4472 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK