Lundmyr Of Sweden Kengät Netistä

0 osumaa

Suloiset ja mukavat, ruotsalaiset LUNDMYR of Sweden kengät

Ruotsalainen LUNDMYR of Sweden valmistaa uskomattoman suloisia ja mukavia kenkiä lapsille. LUNDMYR of Sweden –kenkävalikoimaan kuuluu toinen toistaan sulokkaampia ja vastustamattomapia malleja, jotka sekä näyttävät tyylikkäiltä että tuntuvat erityisen mukavilta. Osta jo tänään lapsellesi pari hellyttäviä LUNDMYR of Sweden kenkiä ja tulet huomaamaan, miten lyömätön tämä kenkävalinta todella on.

LUNDMYR of Sweden kengät ja niiden kiehtova historia

Mia Lundmyr perusti LUNDMYR of Sweden –yrityksen ollessaan raskaana ja näköpiirissään yksinhuoltajuus sekä työttömyys. Tämä taustatieto on hyvin inspiroiva, kun ajatellaan Lundmyrin suurta motivaatiota yrittämiseen, mikä näkyy ehdottoman laadukkaissa ja suloisissa kengissä. Kenkätuotannon lisäksi yritys valmistaa myös lasten vaatteita. LUNDMYR of Swedenin valikoimasta löytyy kenkiä niin pienimmille kuin isommillekin lapsille.

LUNDMYR of Sweden kengät erinomaisella käyttömukavuudella

LUNDMYR of Sweden kengät valmistetaan synteettisistä materiaaleista, tekstiilistä, mokkanahasta ja nahasta. Kenkiä on saatavilla useissa eri malleissa ja väreissä. Kaikille yrityksen valmistamille kengille on yhteistä niiden käyttömukavuus, jossa ei tingitä piirunkaan vertaa. Mikäpä olisikaan tämän tärkeämpää pienimmille, ensimmäisiä askeleita ottaville lapsille tai isommille, aktiivisissa leikeissä viihtyville ja vauhtia pelkäämättömille lapsille?

LUNDMYR of Sweden kengät verkossa Footwayllä

Mitä lapsesi jalat kaipaavat? Mukavuutta, tyylikkyyttä ja suloisuutta! Jos nämä ovat avainsanasi, osta jo tänään lapsellesi pari hellyttäviä LUNDMYR of Sweden kenkiä ja tulet huomaamaan, miten lyömätön tämä kenkävalinta todella on. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.
Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×