Lloyd Kengät Netistä

170 osumaa

Tyylikkäät Lloyd kengät miehille

Todellinen klassikko vain paranee vanhetessaan. Lloyd kengät on valmistettu jo 125 vuoden ajan ensiluokkaisilla menetelmillä ja parhaista materiaaleista. Tyyli, laatu ja mukavuus ovat olleet merkin kulmakiviä alusta asti ja perinne jatkuu yhä.

Perinteet takaavat tyylin ja laadun

Kun kyse on kengistä, Lloyd on varma laadun tae. Merkki tarjoaa asiakkailleen laatua ja tyyliä jo 125 vuoden kokemuksella. Lloydin kattava valikoima hurmaa käyttäjät vuodesta toiseen yhdistämällä klassiseen tyyliin raikkaan modernin twistin. Kengät sopivat takuuvarmasti niin arkeen ja juhlaankin, koska jalkineiden muotoilu on ajaton yhdistelmä rentoutta ja tyyliä. Käytössä ovat yksinomaan laatumateriaalit ja kengissä hehkuukin mokan ja nahan ylellinen värimaailma. Kyse ei kuitenkaan ole mistään turhasta pröystäilystä, vaan pääosassa loistavat kenkien taidokas muotoilu ja tietysti kantajan oma tyyli. Yrityksen toimintaa ovat alusta asti ohjanneet sitoutuminen ensiluokkaisiin valmistusmenetelmiin, tarkasti valikoituihin materiaaleihin ja loistavaan istuvuuteen, tyylikästä ulkoasua tietenkään unohtamatta. Lloyd kengät ovat hyvin pukeutuvan miehen vaatekaapin kulmakivi.

Lloyd kengät ovat aito klassikko

Kun et halua tinkiä tyylistä etkä laadusta, Lloyd miesten kengät ovat varma valinta. Tämän klassisen saksalaismerkin kattavasta valikoimasta löytyy ylellistä kiiltonahkaa juhliin ja rentoa mokkaa arkeen. Kaikki kengät on valmistettu huolella yrityksen pitkiä perinteitä kunnioittaen ja asiakkaan tarpeita silmälläpitäen. Materiaalit on valittu tarkkaan ja käyttötarkoitusta ajatellen. Mustat puvunkengät viimeistelevät lempipukusi ja sopivat saumattomasti arvokkaampaankin juhlatilaisuuteen. Lloyd kävelykengät puolestaan viimeistelevät rennon kaupunkityylin niinä päivinä, joina kaipaat mukavuutta uhraamatta kuitenkaan tyyliäsi. Monikäyttöiset kävelykengät ovat myös täydellinen valinta kaupunkilomalle, jolloin olet liikkellä aamusta iltaan etkä halua pakata mukaan useampia kenkäpareja. Oli kyse sitten muotoilusta, valmistuksesta tai tyylistä, Lloydin kengissä on aitoa klassikon ainesta. Ja kuten kaikki aidosti laadukas, ne pelkästään paranevat vanhetessaan.

Laatumateriaalit viimeistelevät tyylin

Kaikki Lloyd kengät valmistetaan tarkkaan valikoiduista korkealaatuisista materiaaleista. Juhlakenkien valmistuksessa käytettävä laadukas nahka täyttää yrityksen pitkien perinteiden asettamat tarkat kriteerit. Rennoissa kaupunkikäyttöön sopivissa kengissä pintamateriaalina suositaan puolestaan tyylikästä mokkaa. Etenkin Suomen vaihtelevissa sääoloissa on erittäin tärkeää pitää kengistä asianmukaista huolta ja suojata materiaalit tarpeen mukaan. Nahkakenkien lankkaaminen suojaa kenkien pintaa lialta ja kulumiselta, ja saa lisäksi vanhemmatkin kengät kiiltämään kuin uudet. On hyvä varmistaa, että käyttämäsi tuote suojaa kenkiä myös kosteudelta. Mokkaiset kengät on puolestaan hyvä suojata ennen ensimmäistä käyttökertaa suihkeella, joka varjelee arkaa materiaalia lialta ja kosteudelta. Säännöllinen panostaminen kenkähuoltoon kannattaa, sillä oikein huollettuna laadukkaasti valmistetut kengät kestävät käyttössä vuosikausia.

Lloyd kengät netistä Footwayltä

Osta Lloyd kengät kätevästi parilla klikkauksella Footwayltä. Kun tilaat uudet kenkäsi meiltä, saat tilauksellesi nopean ja ilmaisen toimituksen. Kengillä on myös huikea 180 päivän palautusoikeus, joten voit sovittaa kenkiä kotona kaikessa rauhassa. Jos kenkä puristaa tai tulit muuten katumapäälle, tarjoaa Footway ostoksellesi myös ilmaisen palautuksen. Olipa ostoslistallasi siis kengät juhlaan tai arkeen, tätä kätevämpää ja joustavampaa kenkäkauppaa saa hakemalla hakea.

Julkaisuja aiheesta Lloyd
Anonymous -
M
Marjo Väänänen -
Näytä lisää julkaisuja
Jost Brandy
NEWS
Lowell Kenia
FEW LEFT
Haily Tdm/ebony
FEW LEFT
Madoc Black
FEW LEFT
Goya Pepe
NEWS
Genf Cocos/blue
FEW LEFT
Jerry Cognac
FEW LEFT
Vento Black
FEW LEFT
Gama Cigar
FEW LEFT
25-634-20 Schwarz
FEW LEFT
Patron Black
FEW LEFT
Osmond Black
FEW LEFT
Kassan Black/blue
FEW LEFT
25-851-04 Kenia
FEW LEFT
Marian Cafe
FEW LEFT
Tampico Kenia
FEW LEFT
Adlai Grey/black
FEW LEFT
Jan Black
NEWS
Dominic T.D.Moro
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Don Black
FEW LEFT
Dave Ocean
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Elian Pacific
FEW LEFT
Dea T.D Moro
FEW LEFT
Goya Pilot
NEWS
Goya Black
NEWS
Sivu 1 / 3

170 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK