Etsi lempikenkäsi täältä!
0

Living Kitzbühel Kengät Netistä

Living Kitzbühel - moderni tohveli

Living Kitzbühel kengät lämmittävät kylmimmätkin jalat

Living Kitzbühel on tuonut markkinoille uuden ja hauskan version klassisesta tohvelista. Tässä kengässä kylmät jalat lämpenevät ja vaativimmatkin asiakkaat ovat yllättyneet iloisesti kenkää kokeillessaan. Ainutlaatuiset Living Kitzbühel -kengistä tekee uusimpia kenkätrendejä ja miellyttävän tuntuisia materiaaleja keskenään yhdistävä suunnittelu. Kun kengän mukavuuteen liitetään tyylikäs ulkoasu, sopivat ne sisäkäytön lisäksi vallan mainiosti myös kaupunkijalkineiksi. Sujauta ihastuttavat Living Kitzbühel -tossut jalkaasi ja tunne olosi trendikkääksi ja mukavaksi missä vain kuljetkin.

Living Kitzbühel kengät - moderni tohveli

Living Kitzbühel on lähes sata vuotta vanha merkki, jonka laaja jalkinevalikoima on kerännyt suosiota useissa Euroopan maissa. Living Kitzbühel edustaa tinkimätöntä innovatiivista muotoilua, jonka kulmakivinä ovat kestävä tuotanto, kengän hauska ja ainutlaatuinen design sekä kattava tarjonta, josta jokaisen perheenjäsenen on helppo valita mieleisensä kenkä. Sekä liikeideaa että muotoilua on hiottu vuosien saatossa, jotta lopputuloksena olisi mahdollisimman miellyttävä jalkine. Kokeile ja koukutu!

Living Kitzbühel kengät tuovat pehmeyttä askeliin

Kengän tärkein ominaisuus ei suinkaan ole ulkonäkö, vaan se miltä kenkä tuntuu jalassa. Valitessasi Living Kitzbühel -merkkiset jalkineet et joudu tinkimään kummastakaan. Mukavuus on ehdoton ykkösasia, koska kenkiä käytetään huomattavan suuri osa päivästä. Living Kitzbühel onkin ottanut tämän ajatuksen johtotähdekseen uusia malleja luodessaan. Nämä ihanat kengät ovat sekä mukavat, että hienot. Hyvin istuvissa jalkineissa on käytetty luonnonmateriaaleja, kuten esimerkiksi 100 % puhdasta villaa, joka on brändin korkealaatuisten tekstiilien pohjana. Taitava käsityötaito näkyy selkeästi kenkien käsin ommelluissa yksityiskohdissa. Lisäksi kenkien suunnittelussa näkyy mielikuvituksellisuus, joka miellyttää eritoten tuotemerkin suurinta kohderyhmää; lapsia.

Living Kitzbühel kengät – lasten suosikki

Tuotemerkki on suunnitellut erityisesti lasten jalkoja ajatellen raikkaan iloisen kenkämalliston, joka miellyttää lapsen silmää tinkimättä tärkeistä ominaisuuksista, kuten hyvä istuvuus ja pehmeys. Living Kitzbühel kengät sopivat erinomaisesti käytettäviksi niin kotona kuin esikoulussa. Miellyttävät kengät lämmittämässä lapsen jalkoja tekevät kylmistä syys- ja talvipäivistä hieman mukavampia. Hauskannäköinen kenkä on myös sadepäivän piristysruiske. Brändin kenkävalikoima tarjoaa runsaan ja iloisen värimaailman erilaisine kuvioineen, joiden johdosta näitä jalkineita on helppo yhdistellä lasten lempivaatekappaleisiin. Tuotemerkin laajassa jalkinevalikoimassa on myös yksivärisiä malleja.

Living Kitzbühel kengät Footwayn verkkokaupasta

Tartu tilaisuuteen hankkia omat ihanat Living Kitzbühel kengät jotka piristävät mukavasti arkeasi, sillä ne ovat todellinen ilo silmälle! Lisäksi kengät antavat uuden ja jännittävän ilmeen pukeutumiseesi, joka huomataan aina ja kaikkialla. Tilaa kätevästi omat Living Kitzbühel kenkäsi Footwayn monipuolisesta valikoimasta ja päästä jalkasi vapaalle! Meidän mittavasta valikoimastamme löytyy trendikkäät kengät jokaiseen makuun ja tyyliin. Toimitus sekä palautus ovat maksuttomat ja tämän lisäksi tarjoamme tilauksesi huolettomalla 180 päivän avokaupalla. Avulias asiakaspalvelumme vastaa mielellään mahdollisiin toimitusta ja tilausta koskeviin lisäkysymyksiin.
Sivu 1 / 1
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×