Levi's Kengät Netistä

1 osumaa

Levi's kengät miehille ja naisille

Levi's kengät edustavat rentoa ja klassista amerikkalaista tyyliä modernilla twistillä. Levi's on uskollinen juurilleen ja tarjoaa kengissäkin laadukkaan ajatonta muotia ihan samaan tapaan kuin jo reilut 150 vuotta sitten, kun merkki perustettiin.

Kultakuumeen kourista muoti-ikoniksi

Kun saksanjuutalainen siirtolainen Levi Strauss perusti 1850-luvulla tukkuliikkeen San Franciscoon palvellakseen Kaliforniaan sankoin joukoin rynnivää kultakuumeen sekoittamaa väkeä, hän tuskin aavisti tulevaisutta. Hänen nimeään kantavista farkuista ja my?hemmin my?s muista vaatteista ja asusteista tuli nimittäin amerikkalainen menestystarina, jonka tuotteet ovat kestosuosikkeja ympäri maailmaa vielä yli 150 vuotta myöhemmin. Levis kengät ovat uskollisia juurilleen, sillä ne edustavat klassista, ajatonta mutta aina käytännöllistä ja kestävää muotia. Levi's tuotteita on tänä päivänä saatavilla yli sadassa maassa ympäri maailman, ja Levi’s onkin yksi maailman suurimmista vaatetusfirmoista sekä maailman suurin farkkujen valmistaja. Yrityksenä Levi’s puhuu eettisen bisneksen ja sosiaalisen vastuun puolesta ja haluaa esimerkillään kannustaa siihen muitakin.

Sporttiset Levi's kengät

Levis farkut ovat Levi's brändin tavaramerkki, ja rento klassinen farkkutyyli onkin ominaista kaikille merkin tuotteille. Kenkävalikoimasta löytyy sporttisia sneakerseja, nilkkureita, sandaaleita, korkokenkiä ja kävelykenkiä klassisissa malleissa, joita on helppo yhdistellä kaikenlaisiin asuihin. Levi's Originals farkut ovat pysyneet kutakuinkin samanlaisena siitä saakka, kun ne näkivät päivänvalon vuonna 1873. Levis luottaa edelleen vahvasti perinteisiin ja aina ajankohtaiseen tyyliin. Ajattomuus onkin klassisen pukeutumisen perusta, ja siihen on helppoa yhdistellä vaatteita ja asusteita niin arkeen kuin juhlaan. Jos toimistopukeutumisen ei tarvitse olla kovin muodollista, farkut sneakersien kera ovat erittäin toimiva työvaate, kun niihin yhdistetään kauluspaita ja bleiseri. Voit myös valita nahkaiset korolliset nilkkurit ja bootleg-farkut luodaksesi illusion loputtoman pitkistä sääristä. Mihin sinä yhdistäisit Leviksesi?

Laadukasta nahkaa ja kangasta

Levi's kengät valmistetaan laadukkaista ja eettisesti tuotetuista materiaaleista. Nahkakengistä kannattaa huolehtia hyvin heti alusta asti, jotta ne säilyisivät mahdollisimman kauan hyvännäköisinä. Suojaa uudet nahka- ja kangaskengät aina materiaalille sopivalla, vettä hylkivällä suojasuihkeella ennen käyttöönottoa. Käsittely on hyvä uusia säännöllisesti. Poista tahrat kengistä heti ja vahaa nahkakenkien kulumat tarvittaessa piiloon värillisellä vahalla. Muista kuitenkin puhdistaa kengät aina ennen vahausta harjaamalla ne pehmeällä harjalla. Kenkien korkolaput ja pohjat kannattaa huollattaa säännöllisesti suutarilla, sillä se pidentää lempikenkiesi ikää huomattavasti. Kuivata kastuneet nahkakengät täyttämällä ne sanomalehdillä ja laita ne kuivumaan lämpimään paikkaan. Älä kuitenkaan koskaan kuivata kenkiä suoraan lämmönlähteen, kuten hiustenkuivaajan tai lämpöpatterin, alla. Liika lämpö saattaa saada nahan halkeilemaan kuivuessaan - jos näin on päässyt käymään, kenkiä voi kuitenkin yrittää vielä pehmentää nahkavoiteella.

Levi's kengät netistä Footwayltä

Osta Levi's kengät nyt netistä Footwayltä. Erinomaisen valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme nopean ja ilmaisen toimituksen sekä 180 päivän palautusoikeuden. Kaikki kengät, jotka näet Footwayn sivuilla, löytyvät juuri nyt varastostamme ja odottavat tilaustasi. Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin tuotteitamme tai tilauksesi toimitusta koskeviin kysymyksiin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaa samalla kertaa kengät koko perheelle Footwayltä - meiltä löytyvät sopivat kengät joka jalkaan ja kaikkiin menoihin!

219101-782
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK