Le Chameau Kengät Netistä

0 osumaa

Le Chameau - upeat ranskalaiset kumisaappaat

Le Chameau kengät ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa laadustaan ja tyylikkyydestään. Tämä ranskalainen jalkinevalmistaja on valmistanut elegantteja kumisaappaita jo lähes 100 vuoden ajan. Valitse nilkkuri tai pitkävartinen saapas kaupunki- tai ulkoilukäyttöön - tyylisi on taatusti kohdallaan!

Le Chameau -saappaat eivät vanhene koskaan

Olet ehkä nähnyt elokuvan Cherbourgin sateenvarjot? Ensimmäiset Le Chameau kengät valmistettiin tässä Ranskan Normandiassa sijaitsevassa kaupungissa jo vuonna 1927. Merkin perusti agronomi Claude Chamot, sillä hän ja kukaan hänen kollegoistaan ei enää kestänyt tuolloin markkinoilla olleita jalkineita, jotka olivat epämukavuudeltaan huippuluokkaa. Yrityksen alkutaival sujui rauhaisasti pienessä verstaassa. Tuotanto sai kuitenkin uutta puhtia, kun Claude Charnot pääsi asettumaan ateljeineen tyhjillään olleeseen tehtaaseen. Loppu onkin historiaa. Ensimmäinen luonnonkumista valmistettu, Saint Hubert -niminen kumpparimalli näki päivänvalon vuonna 1950. Le Chameaun menestystarina jatkui, ja se alkoi kehittää seuraavina vuosikymmeninä myös erikoisjalkineita kalastajille sekä ratsastukseen. Ensimmäinen neopreenistä tehty kumisaapas lanseerattiin 1980-luvun taitteessa - neopreeni suojaa jalkoja tehokkaasti kylmältä, ja siksi merkistä tuli myös metsästäjien luottovalmistaja. Sittemmin valikoima laajeni turvakenkiin ja puutarhanhoitoon soveltuviin pistokkaisiin. Tämä tuotemerkki on siis todellinen hyötyjalkineiden mestari - koskaan ranskalaista eleganssia ja käyttömukavuutta unohtamatta.

Le Chameau kengät - kulttisaappaat miehille ja naisille

Le Chameau kumisaappaat ovat tunnettuja tyylikkäästä muotoilustaan ja erinomaisesta suunnittelustaan ympäri maailman. Niissä panostetaan parhaisiin materiaaleihin ja ensiluokkaiseen käyttömukavuuteen. Le Chameau saappaat sopivat yhtä hyvin kaupunki- kuin vapaa-ajankäyttöön, sillä ne näyttävät aina eleganteilta. Saappaiden värimaailma on harmoninen, ja löydät sieltä varmasti itseäsi miellyttävän vaihtoehdon. Mikä parasta, saappaista on saatavilla runsaasti erilaisia malleja: jos pidät pitkästä saappaasta nyörikiinnityksellä, löydät varmasti omasi. Tai ehkäpä sinun esteettistä silmääsi miellyttää jalkaterän päältä ja pohjasta kuminen mutta varresta mokkanahkainen tyylikäs saapasmalli? Myös nilkkuripituinen saapas on huippukätevä vaihtoehto kaupungilla kävelyyn sadesäässä. Pitkävartinen perusmalli taas on omiaan metsäretkelle. Mikä tahansa valintasi onkaan, voit luottaa Le Chameaun rautaiseen ammattitaitoon: kengät valmistetaan yhä käsityönä perinteisellä menetelmällä, joka takaa niiden kestävyyden ja miellyttävän istuvuuden!

Hoida saappaita hyvin, jotta ne kestäisivät!

Le Chameau kengät ansaitsevat hyvää hoitoa. Kun huolehdit kengistäsi oikein, voit myös nauttia niistä pitkään. Puhdista kengät vedellä ja miedolla saippualiuoksella, jonka pH-arvo on neutraali. Anna saappaiden kuivua avoimessa tilassa. Voit hoitaa luonnonkumia sille tarkoitetulla hoitoaineella ja kiillottaa saapasta sienellä tai rätillä. Säilytä kumisaappaita viileässä ja suojassa auringonvalolta. Jos saappaiden sisäosa on kostunut, kuivaa se sanomalehtipaperilla painelemalla. Jos laitat saappaat säilöön pitkäksi aikaa, ne kannattaa ripustaa ilmavaan tilaan varret alaspäin käännettyinä. Huomaa, että saappaiden säilyttäminen tai kuivattaminen kuumassa paikassa, kuten patterin läheisyydessä, voi vahingoittaa luonnonkumia. Älä koskaan käytä saappaiden puhdistukseen yleispuhdistusainetta, sillä se saattaa tuhota saappaan pinnan. Älä myöskään säilytä saappaita taitettuina ja anna niiden kuivaa ennen kaappiin siirtämistä. Näillä ohjeilla varmistat, että saappaasi kestävät käytössä vuosia!

Le Chameau kengät netistä Footwayltä

Osta Le Chameau kengät Footwayn laajasta tarjonnasta. Me toimitamme tilauksesi aina nopeasti, jotta pääsisit kokeilemaan uusia saappaitasi mahdollisimman pian! Mikä parasta, toimitus on ilmainen ja tarjoamme kaupan päälle 180 päivän palautusoikeuden. Voit siis kokeilla uusia Le Chameau saappaitasi kotona kaikessa rauhassa ennen varsinaisen ostopäätöksen tekemistä. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme - kaikki sivuillamme esillä olevat kengät ovat myös välittömästi saatavilla varastossamme, ja asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla on kysyttävää. Käy siis kannattaville ostoksille verkkokauppaamme jo tänään!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK