Varrettomat tennarit, Lapset

472 osumaa

Matalat lenkkarit – klassiset urheilutossut

Matalat lenkkarit, eli tavalliset lenkkarit, ovat moderni klassikko. Ne sopivat niin arkikäyttöön kuin kuntosalillekin ja ovatkin nykyään osa tavallista vaatevarastoa – eivätkä vain jotain, mitä puetaan ylle ennen juoksulenkkiä. Tyylikkäät lenkkarit voivat nostaa asun tasoa. Matalia lenkkareita voi käyttää suurimman osan vuodesta ja jos etsit kuntosalille sopivia lenkkareita, tarvitsetkin niitä ympäri vuoden. Matalat lenkkarit valmistetaan usein ohuesta, kevyestä nahkasta – mutta usein myös tekstiilistä. Voit valita lapsillesi tarranauhoin suljettavat lenkkarit, jotta he voivat pukea kengät jalkaansa ilman että he, tai sinä, joutuvat näkemään kovasti vaivaa.

Joka sään lenkkarit

Matalat lenkkarit eivät ole ainoastaan kuntosalia varten, vaan ne sopivat yhteen melkeinpä minkä tahansa asun kanssa. Raikkaita, valkoisia lenkkareita voi käyttää yhdessä sinisten farkkujen – tai hameen – kanssa. Jos taas etsit tyylikkäitä juoksukenkiä tai kenkiä, joita voit käyttää boxercise-ryhmässäsi, matalat lenkkarit ovat juuri oikea valinta. Jos haluat käyttää lenkkareitasi syksyllä, tai sadesäällä, sinun tulisi ostaa nahkasta tai muusta kosteutta hylkivästä materiaalista valmistetut kengät.

Kengät urheiluun ja arkeen

Lenkkareita valmistettiin ensin urheilussa ja muissa vastaavissa aktiviteeteissa käytettäviksi – ja niiden pohjat onkin useimmiten valmistettu kumista, jotta ne olisivat riittävän joustavia urheiluharrasteisiin. Alun alkaen britit, jotka käyttivät lenkkareita lomamatkoillaan, kutsuivat niitä nimellä 'plimsolls'. Tämän jälkeen ne levisivät nopeasti muuallekin maailmaan. Matalat lenkkarit on usein mukautettu sen mukaan, mihin urheilulajiin ne on tarkoitettu, jolloin pohjien paksuus ja design vaihtelevat. Paksummat pohjat sopivat paremmin lajeihin, jotka koettelevat niveliä, esim. lenkkeilyyn. Englanninkielinen nimitys 'sneakers' taas johdetaan useimmiten Henry Nelson McKinneyyn, joka kuvaili kumipohjiaan epätavallisen hiljaisiksi kävellä.

Matalat lenkkarit netistä Footwaylta

Footwaylla on kaikkia erityyppisiä matalia lenkkareita, juoksuun tai kuntosalille sopivista kengistä aina kenkiin, joita voit pitää arkisin mekon tai farkkujen kanssa. Footwaylla on yli 700 eri mallia matalia lenkkareita, niin naisille kuin miehillekin, ja lisäksi paljon pienille lapsille tarkoitettuja malleja. Pienimpien lasten on hyvä käyttää lenkkareita opetellessaan kävelemään, sillä kumipohjat ovat pehmeät ja mukavat pienille jaloille.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
You Mve
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 8

472 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK