Tennarit, Lapset

305 osumaa

Korkealaatuiset tennarit pieniin ja suuriin seikkailuihin

Suomalaiset ovat liikkuvaa kansaa ja pienet ja suuret välimatkat taitetaan usein jalan. Kaupungissa liikkuminen on osa arkea ja siksi siihen kannattaa panostaa. Koko perheen retket kaupungin lähikohteisiin ovat osa monen pienen ihmisen huippuhetkiä – unohtamatta arkista liikkumista kouluun, päiväkotiin ja töihin. Hyvät kengät ovat kuitenkin olennainen osa viihtyvyyttä ja tärkeintä on, että sukat pysyvät kuivana ja näin ollen hymyn vire kasvoilla. Kävely ja lenkkeily ovat oivaa kuntoilua, mutta se voi myös olla se hetki päivästä, jolloin voit rauhassa jutella perheesi, ystäviesi tai naapurisi kanssa - nauti siis näistä hetkistä täysin rinnoin ja kuivin jaloin!

Tennarit joka lähtöön

On ilmiselvää, että eri maastoihin ja erilaisille retkille tarvitset eri kengät. Valikoimastamme on saatavilla jokaiseen jalkaan sopivia tennareita niin puistoretkeä kuin rannan kävely- tai hölkkälenkkiä varten. Halajatpa vain pienelle retkelle lähimetsään tai pidemmälle reissulle kauemmaksi - sinun tulee valita tarpeisiisi sopiva jalkine, joka ensinnäkin istuu täydellisesti jalkaasi niin, että vältyt rakoilta ja hiertymiltä ja toiseksi sen täytyy olla sellainen, joka palvelee käyttötarkoitustaan. Kuivana hellepäivänä kengän täytyy antaa jalan hengittää ja sen tulee olla mukava, vaikka jalka hikoilisikin. Sadesäällä, lumella tai mutaisessa maastossa kengän tulisi puolestaan hylkiä vettä ja sen pohjan tulisi edelleen pitää, vaikka maasto olisikin liukas. Laadukkaat materiaalit ovat kaikkien kenkien a ja o - olivatpa kenkäsi sitten synteettistä ainetta, paksua nahkaa tai jotain muuta - niiden täytyy olla täydelliset.

Pidä huolta kengistäsi, niin ne pitävät huolta jaloistasi

Kaikkia kenkiä tulisi huoltaa aika ajoin eivätkä tennarit ole poikkeus. Hyvin hoidetut kengät pysyvät lestissä ja vedenpitävinä kauemmin ja näin ollen palvelevat sinua parhaassa tapauksessa vuosikymmenten ajan. Tennarit on hyvä puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen harjaamalla lika ja muta pois. Sen lisäksi nahkaiset kengät tulisi kyllästää ennen käyttöönottoa ja sen jälkeen aina tarvittaessa. Gore-Tex-päällysteiset kengät tulisi myöskin suojata uudella Gore-Tex-kerroksella viimeistään silloin, kun sukat kostuvat lenkillä. Nahkaiset kengät tulisi vahata, mutta ylimääräinen vaha tulisi aina puhdistaa pois, jotta kengän kalvo ei sulkeudu ja kenkä pysyy hengittävänä ja raikkaana pitkään.

Nyt voit lopettaa haaveilemisen ja ostaa haluamasi tennarit meiltä

Valikoimastamme löytyy tennareita niin perheen pienimmille kuin suuremmillekin - footway.fi tarjoaa täydelliset jalkineet kaikkiin seikkailuihin! Kirsikkana kakun päälle tarjoamme ilmaisen toimituksen ja palautuksen, joiden lisäksi sinulla on 180 päivän palautusoikeus, jotta voit varmistua siitä, että olet ostanut juuri SINUN jalkaasi sopivat jalkineet. Hyvät tennarit ovat todella mainio investointi, sillä kun kerran ostat täydellisen parin jalkineita, ne kestävät käytössäsi ikuisuuden, koska tulet pitämään niistä hyvää huolta ja ne palvelevat sinua vuosia. Osta uudet tennarit jo tänään ja seikkailusi voi alkaa!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 6

305 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK