Sneakerit, Lapset

1 418 osumaa

Rakastamme urheilua

Footwayltä löytyy urheilukenkiä juoksemiseen, salitreeniin, crossfittaukseen, jalkapalloon, salibandyyn ja muihin hauskoihoin urheilulajeihin. Meillä on treenikenkiä lapsille, naisille sekä miehille ja niitä löytyy merkeissä kuten Nike, adidas, Reebok, Salomon, Puma ja monissa monissa muissa.

100 000 vuotta liikettä

Liikuta jalkojasi! Liikkuminen on fanstastista. Tunne kehossasi on kun hiki valuu ohimoilta ja luonto liukuu vierelläsi periferiaan tai kun kumipohjat kirskuvat lumessa kävelylenkillä. Meidän on tarkoitus liikkua, jo siitä lähtien kun nykyihminen muotoutui itsekseen jo 100 000 vuotta sitten. Moni löytää ilon treenaamisesta ja toiset treenaavat enemmän ulkonäkökeskeisesti muokatakseen parhaimpia puoliaan.

Treenauksen suurin syy on on siinä että voisimme paremmin ja että se olisi mukavaa. Se tunne kun laahaat itseäsi salille on usein kamala mutta kun olet sinne päässyt ja sieltä kotiinlähtö tuntuu kymmenen kertaa paremmalta. On tärkeää löytää jotain mistä itse tykkää, mutta kuinka sen löytää? Yksinkertaisinta on vain kokeilla kaikkea mahdollista, testaa salibandya, etsi itsellesi puulaaki jalkapallojoukkue, treenaa hauiksiasi peilin edessä, riko oma ennätyksesi crossfitissä, tanssi, nauti salijäsenyydestäsi, pyydä työkavereitasi pelaamaan koripalloa, kisaile ja motivoidu ja löydä oma lajisi loppuviimein.

Irroittele treenatessasi oikeissa kengissä

Oikeanlaisen harrastuksen etsiminen voi olla kuitenkin hauskaa. Mutta ennenkuin löydät sen oikean lajin täytyy kenkienkin olla oikeanlaiset. Kengät ovat tärkeät ja sinun täytyisi osata nauttia täysillä liikunnasta. Meiltä löytyy kenkiä jokaiseen lajiin ja varmasti sinäkin löydät omasi joissa rakastat liikkua. Mikään muu ei lisää motivaatiota kun välineurheilu eli liikuntahärpäkkeet. Treenaus on trendikästä ja trendi on treenata joten salille ei suone mennä millaisissa vetimissä tahansa. Kunnolliset vaatteet jotka hengittävät, kengät joissa on hyvä jousto ja hyvät housut tai shortsit ovat tärkeitä treenauksessa. Eikä vain sen takia että on mukava ostella uusia vaatteita.

Muistathan että sinun motivaatiosi palkitaan. Motivaatiota ei aina ole ja kun sitä löytyy kannattaa siitä nauttia. Varastosta täytyisikin löytyä itsekuria, sen tuo tulokset ja esittely. Loppujen lopuksi sen pitäisi olla kuitenkin hauskaa!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 24

1418 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK