Sneakerit ja urheilukengät, Lapset

3 527 osumaa

Lasten mukavat sneakerit ja sporttiset urheilukengät

Kun lapsi kasvaa ja ulkoleikeistä tulee osa jokapäiväistä arkea, on erityisen tärkeää valita lapsen jalkaan hyvät ja toimivat jalkineet. Keväiset, kesäiset ja alkusyksyn leikit sujuvat parhaimmin jaloille mukavissa lenkkareissa tai sneakereissa. Tarrakiinnityksellä varustetut mallit ovat helppo pukea ja riisua ja näppärän kiinnityksen avulla kengän saa myös istumaan hyvin jalkaan. Värejä ja malleja on tarjolla Footwayn valikoimassa runsaasti aivan kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Saatavilla on tennareita, lenkkareita sekä urheilukenkiä eri harrastuksiin – lukemattomissa malleissa ja väreissä, useilta eri kenkämerkeiltä. Tilaa lapsesi suosikit meiltä Footwaylta ja sovittakaa kenkiä kaikessa rauhassa kotona – mukavasti ja kätevästi!

Pidä lasten sneakerit ja urheilukengät kunnossa pitkään

Myös sneakereita ja urheilukenkiä tulee huoltaa, jos niiden haluaa säilyvän käyttökuntoisina mahdollisimman pitkään. Suosittelemme käsittelemään kengät niiden materiaalille sopivalla, likaa ja vettä hylkivällä suoja-aineella ennen käyttöönottoa, sillä näin kengät pysyvät puhtaina ja kauniina pidempään. Oikeat hoito-ohjeet riippuvat pitkälti kengät valmistusmateriaalista, ja jokaisella valmistajalla onkin omat vinkit valmistamiensa kenkien kunnossapitoon. Sneakerit ja urheilukengät on usein valmistettu synteettisestä materiaalista, jonka puhdistamiseen riittää yleensä pelkkä kostea liina ja mieto puhdistusaine. Jos kenkiä käyttää paljon, niitä kannattaa myös tuulettaa välillä. Useissa urheilukengissä on irrotettava pohjallinen, jonka voi pestä näppärästi jopa pesukoneessa.

Lasten sneakerit ja urheilukengät rentoon ja huolettomaan vapaa-aikaan

Tennarit ovat pysyneet nuorten ja lasten suosikkikenkinä jo jonkin aikaa, eikä suosiolle näy vielä loppua. Footwaylla on valikoimissa lukemattomia erilaisia tennarimalleja, varustettuna erilaisin kuosein ja materiaalein. Löydät meiltä niin varrelliset kuin varrettomatkin sneakerit, kuin myös nauhalliset ja tarrakiinnityksellä varustetut tennaritkin löytyvät helposti valikoimastamme. Mikäpä piristäisi lapsesi kesäisen, tyylikkään farkkuasun paremmin kuin sähäkän pinkit tai vihreät tennarit? Vai etsitkö sen sijaan lapsellesi urheilukenkiä? Laajasta valikoimastamme löydät lasten urheilukengät jokaiseen tarpeeseen – niin mukavaan vapaa-aikaan kuin erilaisiin harrastuksiinkin. Piristä lapsesi vapaa-ajan asuja pirteän värisin lenkkarein ja hän jaksaa takuulla kävellä pitkätkin matkat, kun jalassa on sekä mukavat että pirtsakan tyylikkäät luottokaverit!

Tilaa lasten sneakerit ja urheilukengät näppärästi netistä!

Footwayn laajasta valikoimasta löydät varmasti lapsellesi sopivat sneakerit tai urheilukengät. Etsintää helpottamaan olemme luoneet kätevän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata valikoimaamme esimerkiksi koon, mallin tai värin mukaan. Näin löydät lapsesi uudet suosikkikengät vielä entistä nopeammin. Tilaaminen onnistuu helposti muutamalla klikkauksella, ja pikaisen toimituksemme ansiosta lapsesi pääsee sovittamaan uusia kenkiään pikimmiten! Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja siksi kaikilla kengillämme on 180 päivän avokauppa – voit siis rauhassa sovittaa kenkiä omassa kodissasi ja varmistaa, että olet ostopäätökseesi tyytyväinen. Jos kengät eivät jostain syystä vastaa odotuksiasi, tarjoamme helpon ja maksuttoman palautuksen. Uskomme kuitenkin vakaasti, että tuhansien kenkien joukossamme odottavat myös sinun lapsesi uudet suosikkikengät!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 59

3527 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK