Lapsetkengät Netistä

85 osumaa

Merrell lasten kengät - aktiiviselle lapselle

Korkealaatuiset ja tyylikkäät Merrell lasten kengät eivät pienestä hätkähdä. Merrellin sporttiset kengät on nimittäin todella luotu liikkumista, seikkailua ja aktiivista elämää varten. Tehokas muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tekevät tästä urheilullisesta kengästä vahvan suosikin uteliaalle lapselle. Kenkien urheilullinen ulkonäkö innostaa kenet tahansa lapsen ulos seikkailemaan - etenkin kun jaloissa on näin mukavat kengät! Tutustu monipuoliseen Merrell lasten kenkien valikoimaan Footwaylla.

Merrell – laatukenkiä moniin seikkailuihin

Merrellin tarina alkoi jo 1980-luvulla, kun urheilutarvikkeiden ammattilaiset löivät ideansa yhteen - lopputuloksena oli maailmanluokan vaelluskenkä. Merrell on tänä päivänä Wolverine World Widen omistuksessa, mutta sen on perustanut Clark Matis, Ryan Merrell ja John Schweizer. Matis ja Schweizer tulivat Rossignol-suksien valmistajalta ja yhdistivät voimansa Merrellin kanssa, joka silloin valmisti korkealaatuisia vaelluskenkiä. Yhdessä he perustivat Merrellin, jonka kengät saapuivat markkinoille vuonna 1983. Yrityksenä Merrell vaihtoi omistajaa useamman kerran. Vuonna 1987 se oli myös suomalaisen Karhu-urheilumerkin omistuksessa, joka siirsi kenkien valmistuksen Aasiaan. Kymmenen vuotta myöhemmin Karhu myi Merrellin amerikkalaiselle Wolverine World Widelle, joka on tunnettu esimerkiksi suositusta Saucony-merkistä. Vuonna 2015 Merrell myi kenkiä lähes 700 miljoonalla dollarilla, 151 maassa ympäri maailman. Urheilullinen Merrell keskittyy valmistamaan laadukkaita kenkiä, jotka lähes sulautuvat jalkaan. Pääpaino on saappaissa ja vaelluskengissä, mutta valikoimasta löytyy myös urheilullisia sandaaleita ja tennareita. Merrell valmistaa kenkiä liikkumista varten aktiiviselle lapselle. Footwayn laajasta valikoimasta löydät satoja upeita Merrell lastenkenkiä jokaiseen tilanteeseen ja vuodenaikaan.

Monipuoliset Merrell lasten kengät - kenkiä jokaiseen tarkoitukseen

Upeat Merrell lasten kengät ovat ehdottomasti monipuoliset ja käytännölliset. Meiltä Footwaylta löydät satoja upeita Merrell lasten kenkiä ja valikoimasta saat niin saappaat, sandaalit, vaelluskengät kuin tennaritkin. Urheilullinen Merrell on täydellinen pienelle seikkailijalle, ja tiedämme että jokainen joka laittaa jalkansa Merrellin kenkään, tulee rakastumaan siihen! Koristelematon kenkä on ergonomisesti muotoiltu ja laadukkaista materiaaleista valmistettu. Merrell kenkä ei aktiivista käyttöä säikähdä, vaan tämä kenkä kestää toimivana pitkään. Kukapa lapsi ei haluaisi jalkaansa mukavia ja toimivia kenkiä, jotka eivät ole seikkailun esteenä? Monipuolisen valikoiman ansiosta voit pukea lapsesi Merrellin kenkiin vaikka ympäri vuoden!

Osta Merrell lastenkengät netistä Footwaylta

Footwaylta löydät monipuolisen valikoiman hienoja Merrellin lasten kenkiä. Lapset ovat uteliaita ja kun he innostuvat jostain, ei heitä pidättele mikään! Nyt voit antaa lasten seikkailla huoletta turvallisissa Merrellin lasten kengissä. Footwaylla ostaminen on aina helppoa ja turvallista. Haluamme tehdä ostokokemuksesta mahdollisimman mukavan, ja tiedämme että lasten kenkien ostaminen voi välillä olla haastavaa. Sen johdosta tarjoamme maksuttoman toimituksen, 180 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Onko sinulla kysyttävää kengistä? Ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään oikeiden kenkien valinnassa. Toivomme että olet yhtä tyytyväinen Merrellin laadukkaisiin lasten kenkiin kuin mekin olemme.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bare Access Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jungle Moc WP Boot
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Allout Blaze Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Allout Blaze Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

85 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK