Sandaalit ja tohvelit, Lapset

33 osumaa

Viking lasten kengät - suunniteltu seikkailuihin

Norjalainen Viking on jo vuodesta 1920 erikoistunut 100% vedenkestäviin kumisaappaisiin sekä muihin Pohjoismaiseen ilmastoon sopiviin jalkineisiin. Kaikki Vikingin saappaat ja kengät ovat toiminnallisia ja kestäviä sekä pitävät jalat kuivina ja lämpiminä säästä riippumatta. Viking lasten kengät ovat mitä täydellisimmät kengät etenkin Pohjoismaiseen ilmastoon. Lapset ovat luonnostaan uteliaita ja seikkailunhaluisia, eivätkä he säästä välitä. Viking lasten kengät ovat täydelliset pitämään lasten jalat kuivina ja mukavina, myös silloin kun sää ei sitä tee. Footwaylta löydät laajan valikoiman upeita ja toiminnallisia Vikingin lasten kenkiä.

Ainutlaatuinen Viking - kenkä joka pitää lupauksensa

Kaikki alkoi 1920-luvulla, kun A/S Askim Gummivare Fabrikk perustettiin Norjassa. Kesti vain neljä vuotta kunnes tehdas valmisti jo yli 600 000 paria kenkiä, ja niitä alettiin viemään Norjasta myös muualle Eurooppaan. 1950-luvulla yritys oli jo yksi Norjan eniten menestyneistä. Viking-brändin suosio on jatkanut kasvuaan vuosi vuodelta. Suositut Viking kengät valmistetaan ainutlaatuisella Gore-Tex teknologialla, jotta jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina silloin, kun sitä tarvitaan. Vikingin kengissä käytetään kolmea eri teknologiaa: Performance comfort, Extended comfort ja Insulated comfort. Hengittävät Viking kengät ovat myös loistava vaihtoehto talvikengiksi. Viking talvikengissä käytetään UGC-teknologiaa ( Ultimate Grip Concept), joka antaa pohjalle hyvän pidon ja vähentää liukastumisriskiä. Pohjassa on myös todella hyvä vaimennus ja vakaus. Vikingin thermokengät pitävät puolestaan lämpöä jopa -40 asteessa! Viking tarjoaa laajan valikoiman lasten kenkiä tennareista talvisaappaisiin ja sandaaleista kumisaappaisiin, joten voit pukea lapsesi Vikingin kenkiin ympäri vuoden. Viking lasten kengät keräävät suosiota monipuolisten mallien ja innovatiivisten ratkaisujen ansiosta, jotka on kehitelty lasten jalkojen parhaaksi.

Monipuoliset Viking lasten kengät - toimivat kengät aktiiviselle lapselle

Kestävät ja toiminnalliset Viking lasten kengät ovat mitä täydellisimmät uteliaille lapsille ja heidän päättymättömiin seikkailuihinsa. Vikingin kengät jalassa lapsesi pääsee nauttimaan ulkoleikeistä, olipa sää mikä vain. Footwayn laajasta Viking-kenkien valikoimasta löydät varmasti täydelliset kengät pitämään huolta lapsesi jaloista. Meiltä saat esimerkiksi paksut ja lämpimät Thermo-saappaat, tyylikkäät nilkkurit, mukavat tennarit tai pirteän väriset sandaalit. Kaikki Vikingin kengät valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Viking lasten kengät lapsen jaloille valitessasi hän pääsee tuntemaan laadun jokaisella askeleella. Nyt voit tarjota lapsesi jaloille vain parasta - ja takaamme, että lapsesi tulee viihtymään mukavissa kengissä.

Tilaa Viking lasten kengät netistä Footwaylta

Me Footwaylla rakastamme mukavia kenkiä, joissa voi viihtyä huoletta säästä riippumatta. Haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ostokokemuksen, ja olemme tehneet Footwaylla ostamisesta mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Footwaylla saat aina ilmaisen toimituksen, 180 päivän avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Toivomme että löydät lapsellesi uudet laadukkaat Viking lasten kengät, joissa hänen jalkansa varmasti viihtyvät! Onko sinulla kysyttävää koosta tai kaipaatko apua oikean mallin valintaan? Footwayn ystävällinen asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan, jotta olisit täydellisen tyytyväinen ostokseesi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ally Orange
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

33 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK