Lapsetclarks Remmisandaalit

2 osumaa

Upeat Clarks lasten kengät Footwaylta

Brittiläinen Clarks on muodostunut jo kenkämaailman ikoniksi. Clarks tarjoaa laajan valikoiman kenkiä aikuisille ja lapsille ja monista Clarksin kengistä on tullut jo tunnettuja klassikkoja ympäri maailman. Clarksin lasten kengät edustavat ammattimaista valmistusta, korkeaa laatua ja tyyliä. Clarks valmistaa kestäviä ja klassisia kenkiä korkealaatuisista materiaaleista jokaiseen tilanteeseen. Footwaylta löydät upean värikkään kokoelman Clarksin lasten kenkiä, jotka varmasti ihastuttavat niin lasta kuin aikuistakin!

Clarks - pitkällä historialla nykypäivän suosikiksi

Clarks perustettiin pienessä Streetin kaupungissa vuonna 1825, kun Cyrus Clark päätti yhdessä ystävänsä kanssa panostaa turkiksiin, villaan ja nahkaan. Myöhemmin hän valmisti mattoja lampaannahasta ja otti mukaan veljensä Jamesin. Samalla he aloittivat myös tohveleiden valmistuksen, mikä olikin askel kohti nykypäivän suursuosion saavuttanutta yritystä. Vuodet kuluivat ja 1860-luvulla Clarksista tuli ensimmäinen kenkävalmistaja koko Iso-Britanniassa, joka valmisti kenkiä mekaanisesti. Yrityksestä tuli kenkäpioneerin lisäksi myös tekniikan edelläkävijä. Vuosikymmenet kuluivat ja 1990-luku vei Clarksin kansainvälisesti tunnetuksi. Noin 10 vuotta myöhemmin tehdas Iso-Britanniassa suljettiin ja valmistus siirrettiin ulkomaille. Pitkä historia ja osaaminen ovat olleet suurena osana Clarksin tämänpäiväistä suosiota. Clarksin kengät valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, ja kenkiä on tarjolla monenlaisia aivan jokaiselle. Clarksilta löytyvät niin juhlakengät, talvikengät, arkikengät kuin sandaalitkin. Kengät valmistetaan ammattitaidolla ja jokaisessa kenkämallissa on mielenkiintoinen yksityiskohta. Footwayn valikoimasta löydät upeista Clarksin lasten kengistä juhlakengät, sandaalit ja kävelykengät.

Clarks lasten kengät - tyylikästä muotoilua pienille jaloille

Jokaiset Clarks kengät huokuvat tyyliä ja laatua, minkä lisäksi Clarksin kengät ovat ehdottomasti panostus lapsen jalkojen hyvinvointiin. Kestävät ja korkealaatuiset kengät jotka eivät säikähdä kulutusta, kestävät tyylikkäinä vuodesta toiseen. Vaikka Clarksin pääpaino onkin miesten ja naisten kengissä, on yrityksessä todella panostettu myös upeiden lasten kenkien luomiseen. Jokainen kenkäpari on ainutlaatuinen ja erilainen, ja täydellisesti lapsen jalkaan sopiva. Footwaylta löydät lapsellesi upean valikoiman kauniita juhlakenkiä, tyylikkäitä arkikenkiä ja pirteän värisiä sandaaleja. Clarksin lastenkengät ovat paitsi todella kauniita myös lapsia ajatellen helpot pukea jalkaan. Useimmat mallit toimivat tarrakiinnityksellä tai nilkkaremmillä, ja ovat näin ollen täydelliset pienempään jalkaan puettavat.

Osta Clarks lasten kengät netistä Footwaylta

Footwaylta löydät Clarks lasten kengät jokaiseen tilaisuuteen. Kenkien ostaminen Footwaylla on myös helppoa ja joustavaa. Jos sinulla on kysyttävää kengistä tai haluat apua kenkien valintaan, voit olla yhteydessä mukavaan asiakaspalveluumme, joka juttelee mielellään kengistä. Footwaylla asiakas on aina etusijalla, ja pyrimme tekemään ostamisesta mahdollisimman helppoa. Sen johdosta tarjoammekin ilmaisen toimituksen, 180 päivän avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Kenkien ostaminen lapsille ei ole koskaan ollut tämän helpompaa ja voitte myös sovittaa kenkiä rauhassa kotonanne. Joten jos etsit juhlakenkiä tai käytännöllisiä arkikenkiä lapselle, voit lopettaa etsinnän. Footwaylta tilaat upeat kengät edulliseen hintaan - kätevästi suoraan kotiin. Kengillä on hintatakuu ja nopea 2-3 päivän toimitusaika. Tilaa uudet lasten Clarks kengät Footwaylta jo tänään.

Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK