Lapsetremmisandaalit

188 osumaa

Remmisandaalit – hyvännäköiset ja mukavat

Remmisandaaleja löytyy monia erilaisia, joten on helppo löytää juuri sinulle sopiva malli. Sandaalit saivat uutta puhtia, kun muutama vuosi sitten muotisuunnittelijat ympäri maailman alkoivat käyttää niitä esityksissään. Näin monet innostuivat pitämään jalassaan remmisandaaleja eri tilaisuuksissa. Nykyään voit löytää remmisandaaleja, jotka sopivat yhteen juhlavaatteiden kanssa, mutta myös mukavampia malleja, jotka ovat täydellisiä niihin päiviin, kun kävelet pitkiä matkoja ja haluat varmistaa, että jalkasi pysyvät viileinä, mutta silti hyvin suojattuina kunnollisen pohjan ansiosta. Remmisandaaleja löytyy miehille, naisille ja lapsille – jopa aivan pieniä malleja vauvoille!

Löydä oikea pari sandaaleja jokaiseen tilaisuuteen

Jos etsit remmisandaaleja, on erittäin helppoa löytää oikea pari tyylistäsi, budjetistasi tai käyttötarkoituksesta huolimatta. Jos haluat parin kevyitä ja tyylikkäitä kenkiä, jotka sopivat kesämekkoosi, ehkäpä valitset esimerkiksi sandaalit, joissa on ohuet mustat remmit ja ohut pohja. Tai jos haluat parin tukevia ja mukavia sandaaleja, joita voit pitää jalassa koko päivän, löydät valikoimastamme monta merkkiä, jotka erikoistuvat juuri tällaisiin kenkiin! Koska valinnanvaraa löytyy paljon, sinun ei tarvitse huolehtia, sopivatko kengät käyttötarkoitukseen.

Remmisandaali – maailman ensimmäinen kenkä?

Remmisandaalit ovat maailman vanhimpien kenkien joukossa, koska niiden idea on melko yksinkertainen. Niitä onkin löydetty monista kaivauksista ympäri maailman. Vanhin pari on löydetty Pohjois-Amerikasta, Oregonin osavaltiosta, mutta mitä luultavimmin niitä käytettiin monissa paikoissa samoihin aikoihin. Mikä toimi jo monta tuhatta vuotta sitten toimii myös tänä päivänä – vaikka tyyli on toki muuttunut vuosien varrella!

Laaja valikoima remmisandaaleja Footwaylta

Footway tarjoaa lukemattomia erilaisia remmisandaalimalleja eri hintaluokissa ja tyyleissä. Siksi löydät helposti sandaalit sekä itsellesi että lapsillesi. Voit etsiä tietyn tyyppistä kenkää, jos mielessäsi on tarkka tyyli, tai voit valita suosikkimerkkisi ja tutustua heidän valikoimaansa! Tämän lisäksi voit etsiä kengänkokosi mukaan erilaisia malleja ja merkkejä.

Bill Nautic Combi
3 FOR 2
Korkis Ocean
3 FOR 2
3 FOR 2
Maya Black Combi
3 FOR 2
Svala Black/Iceblue
3 FOR 2
Bomhus EP Orange
3 FOR 2
Tallby Tx Blue
3 FOR 2
Korkis Blue
3 FOR 2
Sand WP Pink
3 FOR 2
Maya Black Combi
3 FOR 2
K2254-45 Graphit
3 FOR 2
Flow Blue/blue
3 FOR 2
Torsby WP Lilac
3 FOR 2
Nynäs XC Pink
3 FOR 2
K2266-91 Grey
3 FOR 2
Maya Silver Combi
3 FOR 2
Sand WP Pistage
3 FOR 2
Roam Red
3 FOR 2
Our Led Fuxia
3 FOR 2
Nynäs Xc White
3 FOR 2
Kleo Copper Pink
3 FOR 2
Gail Pink
3 FOR 2
Roam Brown
3 FOR 2
Helga White
3 FOR 2
3 FOR 2
Korkis Pink
3 FOR 2
Pal 13806 Pink
3 FOR 2
Forsvik EP Pink
3 FOR 2
Korkis White
3 FOR 2
Maya Black Combi
3 FOR 2
423-0632 White
3 FOR 2
Agnäs EP Natur
3 FOR 2
433-1053 Black
3 FOR 2
Sivu 1 / 4

188 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK