Lapsetgladiaattorisandaalit

50 osumaa

Gladiaattorisandaalit – innovatiivinen design tuhat vuotta vanhalle kengälle

Kuten nimikin jo kertoo, gladiaattorisandaalit tulevat antiikin Rooman gladiaattoreilta, jotka käyttivät tämän tyylisiä kenkä-sandaaleja taistelussa ja areenalla massiivisen yleisön edessä. Kuka olisi silloin uskonut, että tämä antiikin kenkä tekisi jonain päivänä paluun muotiin? Gladiaattoreiden sandaalit valmistettiin kestämään veristä kamppailua – tämän päivän kengät ovat toki hieman erilaisia: muodikkaita kenkiä, joista on tullut symboli kaikille muotia seuraaville.

Täydellinen sandaali joka tilanteeseen

Monipuolisuus on tehnyt gladiaattorisandaaleista suositut. Monia julkkiksia on nähty kävelemässä ne jalassa, esimerkiksi Paltrow, joka valokuvattiin kauniissa kultaisissa gladiaattorisandaaleissa, ja Emily Blunt, joka näyttää mallia gladiaattorisandaalien yhdistämisessä juhla-asuun. Malleja, joiden väliltä valita, löytyy monia ja parasta on, että voit käyttää gladiaattorisandaalejasi kaikkialla: cocktail-tilaisuuksissa, rannalla, ostoksilla, iltakävelyillä ja ravintolassa. Gladiaattorisandaalit ovat monikäyttöinen klassikko, jotka sopivat parhaiten pellavahameen tai kuvioidun mekon kanssa, mutta myös esimerkiksi lyhyet farkkushortsit näyttävät hyvältä niiden kanssa. Malleja on sekä lyhyt- että korkeavartisia klassisessa ruskeassa, mustassa ja harmaassa. Jos etsit jotakin, joka erottuu joukosta, on tarjolla myös esimerkiksi kultaisia ja hopeisia kenkiä, jotka sopivat erityisesti juhlamekkoon.

Inspiraatiota antiikin gladiaattoreista

Gladiaattorisandaalit saavat inspiraationsa suoraan gladiaattorien historiasta ajalta, kun Rooman valtakunta oli ennenkuulumattoman vahva, ja omisti valtavan armeijan ja paljon maata aina Aasiasta asti. Osa gladiaattoreista oli vankeja, jotka tuotiin vieraista maista. Toiset olivat vapaaehtoisia, joita koulutettiin gladiaattorikouluissa kovassa kurissa. Yhteen aikaan myös naiset saattoivat ryhtyä gladiaattoreiksi, mutta tämä kiellettiin myöhemmin. Vaikka emme tietystikään jaa roomalaisten verenhimoista kulttuuria, emme voi kieltää, että he jättivät jälkeensä rikkaan kulttuuriperinnön. Gladiaattorisandaalit ovat tärkeä osa tätä kulttuuria, ja ne ovat tänä päivänä erittäin suosittuja muotimaailmassa.

Gladiaattorisandaalit Footwaylta

Footwaylla on laaja valikoima gladiaattorisandaaleja monissa eriväreissä ja malleissa. Aikaisemmin kenkiä ehkä käytettiin vain käytännöllisyytensä vuoksi, mutta nykyään ne ovat todellinen tyylivalinta. Etsitpä sitten tunnettua merkkiä tai pienempää valmistajaa, Footwaylta löydät vaikka mitä, kun kyseessä ovat gladiaattorisandaalit."

423-5061 White
FEW LEFT
Jeanie White
FEW LEFT
shemal Black
FEW LEFT
Brows Fuxia
FEW LEFT
189512 White
FEW LEFT
Calvise Pink
FEW LEFT
433-0053 Black
FEW LEFT
433-0053 White
FEW LEFT
Grimstad II Black
FEW LEFT
433-6200 White
FEW LEFT
Sivu 1 / 1

50 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK