Sandaalit ja tohvelit, Lapset

1 466 osumaa

Lasten sandaalit ja tohvelit Footwayn kattavassa valikoimassa

Löydät Footwaylta ihan pienimmillekin lapsille ihania, suloisia töppösiä jalkoja lämmittämään sekä mukavia sandaaleja kesäisiä leikkejä ilahduttamaan – niin rannalle kuin kotipihallekin! Myös isommille lapsille ja nuorille on saatavilla valikoimastamme ihania sandaaleja kauniisiin kesäpäiviin sekä lämpöisiä tohveleita kotona vietettyihin mukaviin hetkiin. Väri- ja materiaalivalikoima on laaja ja sopivia malleja löytyy aivan kaikkiin tarpeisiin: niin kotiin, rannalle, tarhaan, kouluun, ulkoleikkeihin kuin juhlahetkiinkin. Yllätä lapsesi jalat tarjoten niille ylitsepääsemätöntä mukavuutta niin kesän touhuihin kuin koti-iltoihinkin ja tilaa sekä sandaalit että tohvelit Footwayn kattavasta valikoimasta!

Pidä lasten sandaalit ja tohvelit kunnossa

Kuten kaikista kengistä ja vaatteista, myös sandaaleista ja tohveleista kannattaa pitää huolta, jos niistä haluaa nauttia mahdollisimman pitkään. Kenkien huoltaminen on helppoa, kunhan mielessä on oikeat vinkit ja käytössä kunnon välineet. Likaa ja vettä hylkivä suoja-aine on hyvä apu kenkien pinnan suojaamiseen: käsittely kannattaa tehdä ennen uusien kenkien käyttöönottoa ja aina puhdistamisen jälkeen. Oikeanlainen huolto riippuu suurimmaksi osaksi tohveleiden tai sandaalien valmistusmateriaalista. Synteettiset materiaalit ovat kestäviä ja helppo puhdistaa, ja usein kostea liina riittää lian irrottamiseen niistä. Mokkapinta puolestaan ei kestä kosteutta, ja mokan puhdistamiseen onkin olemassa omat, erityiset aineet. Olipa sandaalien tai tohveleiden materiaalina mikä tahansa, jos ne puhdistaa säännöllisesti, lika ei pääse pinttymään niihin ja jalkineiden käyttöikä pitenee huomattavasti.

Lasten sandaalit suloisiin kesäpäiviin ja tohvelit lämpimiin kotihetkiin

Mikäpä kruunaisikaan lapsesi kesäasun paremmin kuin kunnolliset, tukevat sandaalit? Esimerkiksi Crocsin valmistamat sandaalit ovat tänä päivänä yltäneet huippusuosioon myös lasten jalkineissa – eikä syyttä! Niiden loputon mukavuus hellii lasten jalkoja ihanasti samalla, kun kauniin pirteät värit täydentävät niin kesäisen huolettomat mekot kuin lempifarkutkin. Kun kesä alkaa olla lopuillaan ja ilmat viiletä, on tossujen ja tohveleiden aika. Iltaisin kotona on mukavaa istua yhdessä perheen kanssa pelaten vaikka jotain peliä tai katsella yhdessä televisiota. Jalkoja lämmittävät silloin mukavat, pehmoiset tohvelit. Aamuisin myös lapsen on mukava pukea tossut jalkaansa, kun nousee sängystä ylös ja menee aamutoimille. Ehkäpä sängystä nouseminenkin on mukavien tohveleiden odottaessa sängyn vieressä hieman helpompaa!

Lasten sandaalit ja tohvelit näppärästi Footwaylta!

Footwayn laajasta valikoimasta löydät varmasti myös lapsesi vaativiin tarpeisiin sopivat sandaalit ja tohvelit. Hakua helpottamaan löydät sivustomme vasemmasta laidasta näppärän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata valikoimaa esimerkiksi värin, merkin tai koon mukaan. Uusien kenkien ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tilaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella ja nopean toimituksemme ansiosta lapsesi pääsee testaamaan uusia kenkiään pikemmin kuin uskotkaan. Koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, tarjoamme kaikkiin ostoksiin 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit rauhassa miettiä ostopäätöstäsi. Jollet sinä tai lapsesi jostain syystä ole täysin tyytyväinen uusiin kenkiin, on niiden palauttaminen sekä helppoa että maksutonta!

Bonny Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 25

1466 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK