Saappaat, Lapset

12 osumaa

Pari tyylikkäitä saappaita kuuluu tietenkin jokaisen naisen, miehen ja lapsen vaatekaappiin. Saappailla järjestät syysilmeen yksinkertaisesti, ja saappaat toimivat erinomaisesti jopa keväällä ja talvella - joitakin voit pitää jopa kesällä.

Mitkä saappaat ovat sitten tyylikkäimmät? Yksi suosikeistamme on hieman korkeammat saappaat. Vuonna 2015 niiden myynti kasvoi ja ne olivat mukana muokkaamassa hippimäistä boheemityyliä, joka ajoittui kesään ja syksyyn. Hippeistä puheen ollen: mokka on heidän materiaalivalintansa ja löydät tietysti monia tyylikkäitä mokkasaappaita Footwayltä.
Tyylivihjeitä korkeille saappaille

Tehdäksemme sinusta mahdollisimman tyylikkään, olemme keränneet muutamia vihjeitä esitelläksemme saappaat parhaalla mahdollisella tavalla. Tule mukaan tyylimatkalle!

Kapeat housut ovat aina tyylikkäimmät korkeiden saappaiden kanssa. Leggingsit tai skinny-farkut ovat parhaat. Ota päällesi myös bleiseri ja t-paita.

Jos pidät leggingseistä, sinulla on onnea, sillä ne sopivat täydellisesti korkeiden saappaiden kanssa ja näiden kahden asun kanssa on rajua pukeutua kunnon isoon t-paitaan - näin saat aikaan boheemi-ilmeen.

Nythän on niin, että et voi kulkea pukeutuneena boheemiksi koko päivää, varsinkaan et työssä. Mielestämme sinun pitää kokeilla saappaita yhdessä tyylikkään kynähameen kanssa. Se antaa sinulle hillitymmän, mutta samalla erittäin selkeän modernin ilmeen saappaiden ansiosta. Jos haluat näyttää vielä tyylikkäämmältä, niin silloin voit vaihtaa kynähameen pitempään hameeseen.

Emme jää nyt liikaa kiinni juuri korkeisiin saappaisiin - täällä on myös paljon keskipitkällä ja lyhyellä varrella olevia saappaita. Myös matalampivartisissa saappaissa katsomme hieman taaksepäin, 70-lukua kohti. Jos haluat yhdistellä saappaita, niiden väreinä ovat beige, vihreä, musta tai viininpunainen.

Saappaat ovat käytännölliset Saappaat ovat eräs kaikista käytännöllisimmistä asusteista, joita voit omistaa. Ne toimivat täydellisesti muodikkaan tyylikkäänä, mutta ovat myös erinomaiset puutarhatöissä tai syksyisillä kävelylenkeillä. Footwayllä on paljon eri merkkisiä saappaita, joista löytyy kaikkia mahdollisia yhdistelmiä eri käyttötarkoituksiin. Täältä löydät kaiken Hunterilta, josta on tullut yksi maailman suosituimmista saapasmerkeistä, ruotsalaisen Kavatin, joka on löytänyt markkinaraon lastenkengissä - heidän iloisenväriset saappaansa on muotoiltu lapsille kaikkiin ajateltavissa oleviin löytöretkiin ja seikkailuihin.

Selaa Footwayn muodikkaita, käytännöllisiä, kauniita, iloisenvärisiä ja ihania saappaita. Toivomme, että löydät etsimäsi - jos löydät, meillä on aina nopea toimitus ja 180 päivän avoin kauppa!

Sivu 1 / 1

12 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK