Korkeakorkoiset saappaat, Lapset

3 osumaa

Vuosien saatossa ovat saappaat kasvattaneet suosiotaan – etenkin korkosaappaat. Olemme keränneet tänne yli 200 paria tyylikkäitä, korkeakorkoisia saappaita. Viimeisen vuoden aikana korkosaappaat ovat saaneet osakseen entistä enemmän huomiota koko maailman valloittaneen boheemin trendin ansiosta. Trendikästä tai ei, korkeakorkoiset saappaat toimivat aina – ne ovat nimittäin ajattomat.

Tyylikkäät korot tekevät korkeakorkoisista saappaista yhden naisellisimmista asusteista käyttää. Korkeat korot ovat aina sensuellin tyylikkäät ja jos lisäät niihin reilun, korkean varren, saat niistä entistäkin erottuvammat.

Yhdistä korkosaappaat asuusi

Koska korkeat korkosaappaat luovat todella naisellisen lookin, voit joko korostaa lookia entisestään tai hillitä sitä neutraalimpien vaatteiden avulla. Jos haluat satsata naisellisempaan lookiin ovat pitkä, yksinkertainen, harmaa mekko, tyylikäs tunika tai vaikkapa neuletakki hyviä valintoja.

Jos etsit jotain neutraalimpaa, tyylikäs, kuviollinen paita sopii täydellisesti. Viime vuotta on leimannut tyylikäs, boheemi look, joten ruudullinen flanellipaita tai muu kuviollinen paita yhdistyy saappaisiin täydellisesti. Mustat saappaat sopivat hyvin raidallisten vaatteiden kanssa – esimerkiksi pitkän, mustavalkoraidallisen t-paidan kanssa yhdistettynä lopputulos on upea.

Juhlat? Musta, tiukka, polvipituinen mekko tekee sinusta mitä tyylikkäimmän juhlia varten. Jos suosit lyhyempiä vaatteita, valintasi on kenties upea toppi? Korkeakorkoiset saappaat sopivat hyvin yhteen myös tyylipuhtaan, mustan, lyhyen hameen kanssa – korkeat korot antavat koko asulle tasapainoisen ilmeen.

Suositut saappaat

Yli 200 paria korkeakorkoisia saappaita takaavat, että sinulla on paljon upeaita vaihtoehtoja mistä valita.

Espanjalaisen Valverdena del Calzadon valmistamia Primeboots-kenkiä on ollut olemassa jo 1800-luvulta lähtien. Nämä tyylikkäät saappaat valmistetaan kestävästä nahkasta ja ne valmistavat sinut niin juhlaan kuin arkeenkin – muista kuitenkin hoitaa saappaitasi, jotta ne kärsisivät mahdollisimman vähän pohjoisesta talvesta.

Toinen espanjalainen merkki on Art, jonka saappaat saavat ulkomuotonsa suurkaupunkien eläväisestä ilmeestä. Artin saappaiden yksityiskohdista olemme erityisen ihastuneita punaiseen logoon, joka hienovaraisesti erottaa nämä saappaat muista.

Myös tanskalaisen, 1960-luvulla perustetun Eccon saappaat menestyvät hyvin korkosaapasvalikoimassamme. Eccolla on mm. niin kutsuttu luova laboratorio, joka kerää yhteen luovia, ajatusvoimaisia ihmisiä, esim. muotoilijoita, markkinoijia, teknikkoja ja tuotantojohtajia luomaan uusia tapoja, joilla Ecco voi tavoittaa ja lumota yleisönsä. Aivan kuten Primebootsilla, monet Eccon tyylikkäät mallit valmistetaan kovetetusta nahkasta.

Riippumatta siitä, millaisista kengistä pidät, toivomme sinun löytävän etsimäsi Footwaylta. Omasi löydettyäsi tarjoamme aina salamannopean, ilmaisen toimituksen, 180 päivän avokaupan ja ilmaisen palautuksen.

Snowtime
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK