Saappaat ja saapikkaat, Lapset

462 osumaa

Lasten upeat saappaat ja saapikkaat

Footwayn kenkävalikoimasta löydät lapsellesi sopivat kumisaappaat, talvisaappaat ja saapikkaat. Kumisaappaita tarvitsemme ihan jokainen, mutta ennen kaikkea lapset osaavat ottaa sadepäivien aikaansaamista lätäköistä ja puroista ilon irti. Tällöin on tärkeää, että jalassa on mukavat ja toimivat kumisaappaat. Myös lämminvuoriset talvisaappaat ovat ehdoton hankinta lapselle, jotta ulkoleikit maittavat myös kovissakin pakkasissa. Pidä huoli, että lapsellasi on aina oikean kokoiset saappaat saatavilla – samalla takaat hänelle ikimuistoiset, huolettomat ulkoleikit. Footwayn valikoimasta löydät niin vuorelliset saappaat kuin loppusyksyn ja kevään säihinkin sopivia malleja.

Lasten saappaiden ja saapikkaiden hoito

Pitämällä lapsesi jalkineista hyvää huolta pidät ne sekä siisteinä että pidennät samalla myös niiden käyttöikää. Suosittelemme käsittelemään uudet saappaat tai saapikkaat likaa ja vettä hylkivällä suoja-aineella, joka suojelee erinomaisesti kengän pintaa auttaen myös pitämään ne puhtaina pidempään. Käsittely on hyvä toistaa joka kerta kenkien puhdistamisen jälkeen. Nahka on monipuolinen ja kestävä materiaali, ja siksi valikoimastamme löytyykin paljon nahkaisia kenkiä. Nahka on myös melko helppohoitoinen: usein lian puhdistamiseen riittää pehmeä kangaspala, tarvittaessa veteen kostutettuna. Mokkakenkien puhdistamiseen puolestaan ei saa käyttää vettä, vaikka lika olisikin pinttyneempää. Synteettiset materiaalit, kuten esimerkiksi keinonahka kestää usein reippaampaa puhdistamista. Kostea rätti ja mieto pesuaine riittävät usein tällaisten kenkien hoitamiseen. Kumisaappaat ovat saappaista helppohoitoisimmat ja niille riittääkin usein pelkkä huuhtelu juoksevan veden alla.

Lasten saappaat ja saapikkaat moneen mukavaan menoon!

Footwayn valikoimasta löydät saappaat ja saapikkaat pienten lasten lisäksi myös tyylitietoiselle koululaisellesi. Kapealahkeisten farkkujen kanssa saapikkaat sopivat hyvin yksiin – olipa kyseessä sitten tyylikkäät nahkasappaat, käytännölliset kumisaappaat tai sulosen mukavat UGGit. Koulun joulujuhliin ja talven muihin juhliin saapikkaat ovat oiva pari mekkojen ja hameiden ystäville. Niissä nilkat pysyvät suojassa talven kylmyydeltä ja ulkoasu näyttää samalla tyylikkäältä. Tyttöjen saappaiden lisäksi saapasmalleissa löytyy myös pojille sopivia vaihtoehtoja. Upeat talvisaappaat tai lapsen lempiväriset kumisaappaat täydentävät jokaisen lapsesi asun kauniisti – niin tytön kuin pojankin. Kaiken kivan lisäksi käytännöllisiä kumisaappaita on nykyisin tarjolla perusmallien lisäksi upeiden värien lisäksi myös erilaisin leikkauksin ja yksityiskohdin koristeltuina. Löydä Footwaylta lapsesi uudet suosikkisaappaat!

Lasten saappaat ja saapikkaat kätevästi netistä!

Koska valikoimassamme on valtava määrä lasten saappaita ja saapikkaita, löydät sivustomme vasemmasta laidasta kätevän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata valikoimaamme esimerkiksi koon, värin tai mallin mukaan. Näin löydät lapsesi unelmien kengät entistä nopeammin. Tilaaminen onnistuu näppärästi muutamalla klikkauksella, ja nopean toimituksemme ansiosta lapsesi pääsee kokeilemaan kenkiä oman kotinsa rauhassa ruuhkaisten kauppojen sijaan! Haluamme, että asiakkaamme ovat täydellisen tyytyväisiä uusiin jalkineisiinsa, mistä syystä tarjoamme 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit varmistaa, että kengät vastaavat sekä sinun että lapsesi odotuksia. Jos näin ei jostain syystä ole, kenkien palauttamien on helppoa ja maksutonta.

Nylon White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 8

462 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK