Nike, Lapset, Kengät

104 osumaa

Nike lasten kengät - Maailmanluokan ikoni, joka ei esittelyä kaipaa

Nike valmistaa tänä päivänä monenlaisia urheilu - ja vapaa-ajan kenkiä. Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy esimerkiksi jalkapallokenkiä, golfkenkiä, koripallokenkiä ja monia muita. Tämä urheiluvarusteiden ikoni on yksi maailman suurimpia urheiluvaatteiden ja - kenkien valmistajia, joka parantaa urheilumaailman sijoitustaan jatkuvasti innovatiivisella suunnittelullaan ja ammattimaisella otteellaan. Footwaylta löydät satoja, toinen toistaan upeampia Niken kenkiä lapsille. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä lapsellesi uudet suosikkikengät.

Nike - monta tietä menestykseen

Nike perustettiin vuonna 1964 Blue Ribbon Sports -nimen alla ja vuonna 1971 nimi muutettiin Nikeksi. Siitä lähtien yritys on kasvanut ja on tänään yksi maailman johtavista urheilutuotteiden valmistajista. Nike on tunnettu innovaatioistaan, trendien luomisesta sekä tuotemerkkitietoisuudesta. Nikella on täysin ainutlaatuinen kyky kertoa asiakkaille mitä he haluavat, ennen kuin he tietävät sen itsekään ja Nike onkin ehdottomasti ansainnut paikkansa urheiluvaatteiden ja urheilukenkien jumalattarena. Niken kenkiä ja urheiluvaatteita käyttävät esimerkiksi Cristiano Ronaldo, Mo Farah, Rory McIlroy, Lebron James ja monta muuta. Historialliset urheilijat kuten Steve Prefontaine ja Michael Jordan ovat myös tehneet merkin kanssa yhteistyötä. Steve Prefontaine, jonka valmentaja oli Bill Bowerman oli mukana perustamassa Nikea, oli yksi syy josta suuri “running boom” sai alkuunsa 1970-luvulla. Running boom jatkui 1980-luvun alkuun ja tänä aikana 25 miljoonaa amerikkalaista aloitti juoksuharrastuksen Prefontainen ja monen muun menestyneen juoksijan inspiroimana. Valtaosa näistä juoksi todennäköisesti Nike kengissä. Yhteistyöstä Michael Jordanin kanssa tuloksena oli uskomattoman suositut Air Jordan -kengät, joiden ennätyksellisen räjähdysmäinen myynti on yksi Niken parhaimmista koskaan.

Nike lasten kengät - rajattomasti mahdollisuuksia

Nike tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia, mitä tulee lasten urheilujalkineisiin. Monet kengistä on suunniteltu pelikentälle tai juoksuradalle, mutta mikään ei estä käyttämästä niitä myös koulussa tai kaupungilla. Niken kengät takaavat mukavan muotoilun, upean istuvuuden ja takuulla myöskin trendistatuksen. Merkistä on tullut niin suosittu, että monet ostavat kengät vain statussyystä. Niken jalkineet ovat aivan omaa luokkaansa ja todella klassisen tyylikkäät, minkä lisäksi ne ovat myös mukavat jalassa. Footwayn laajasta valikoimasta löydät takuulla juuri lapsellesi mieluisat Niken kengät. Valikoimaan kuuluu klassisia musta-valkoisia malleja, kuten Rosh 1, Air Max ja Air Jordan, sekä upeita värikkäitä yksilöitä, kuten Zoom Pegasus ja Free 5.0.

Osta Nike lasten kengät netistä Footwaylta

Me Footwaylla rakastamme Niken kenkiä, ja omistaisimme mieluusti jokaisen mallin! Toivomme myös että sinä ja lapsesi ihastutte uusiin Niken kenkiin vähintäänkin yhtä paljon. Ostaminen on nopeaa ja helppoa, ja voitte rauhassa sovittaa kenkiä kotonanne. Tarjoamme aina ilmaisen toimituksen, 180 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Uusien Nike lasten kenkien ostaminen Footwaylta on sekä turvallista että nopeaa. Tutustu Footwayn upeaan lasten Nike-kenkien valikoimaan ja löydä lapsesi uudet suosikkikengät jo tänään!

Julkaisuja aiheesta Nike
Carola -
Sandra Gustafsson, Opas -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

104 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK