Slip on, Lapset

214 osumaa

Loaferit käyttömukavuuden vuoksi

Nimike ’loaferit’ kuvaa useita erityyppisiä kenkiä, jotka on helppo pukea jalkaan yksinkertaisesti työntämällä jalka kenkään – siitä kengän englanninkielinen nimi, 'slip-on'. Jalka liukuu kevyesti kenkään mukavalla, tyylikkäällä tavalla. Tarjolla on sekä arkeen että työhön sopivia loafereita, jotka valmistetaan useista eri materiaaleista, aina nahkasta tekstiiliin ja mokkaan. Saatavilla on myös lasten loafer-malleja, joiden ansiosta lasten ei tarvitse solmia kengännauhoja.

Voit käyttää loafereita milloin vain

Loafereita on saatavilla loputtomissa eri malleissa ja materiaaleissa, joten voit käyttää niitä käytännössä minkä tahansa asun kanssa. Vans-merkin mustat loaferit sopivat teini-ikäisille, jotka haluavat mukavat, mutta samalla trendikkäät, heidän vaatteidensa kanssa hyvin yhteensopivat kengät. Loaferit ovat täydelliset vapaa-aikaan, esim. lomakäyttöön. Voit helposti pukea kengät jalkaasi ennen lähtöäsi ja tunnet olosi mukavaksi riippumatta siitä, kuinka pitkään olet jaloillasi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö kengät näyttäisi koko ajan myös hyviltä. Saatavilla on mukavia loafereita, jotka on valmistettu sellaisista tyylikkäistä materiaaleista kuin mokka tai värikkäät tekstiilit.

Pohjois-Amerikasta muualle maailmaan

Loaferit kenkätyyppinä perustuvat mokkasiineihin – Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen käyttämiin kenkiin. Niiden muotoilu muistuttaa kovasti vielä tänä päivänäkin käytettäviä – yksinkertainen, vahvasta nahkasta valmistettu kenkä, joka on mukava samalla, kun se kestää kunnolla käyttöä. 1900-luvun alussa niitä käytettiin usein koulupuvun osana, siitä niiden maine puvunkenkinä, käyttömukavuudesta huolimatta. Näistä mukavista kengistä kehitettiin muodollisempia versioita kuten loaferit – jotka oli usein valmistettu nahkasta. Nämä kengät sopivat kenties paremmin toimistotyöhön, sillä niiden kiillotettu ulkonäkö saa minkä tahansa asukokonaisuuden näyttämään ammattimaiselta.

Loaferit netistä Footwaylta

Footwaylla on useita eri loafer-tyyppejä – kaikkea arkikengistä kenkiin, jotka voit pukea jalkaasi mekon tai farkkujen seuraksi. Voit selata Footwayn yli 100 eri loafer-tyyppiä värin tai tuotemerkin perusteella ja löydät etsimäsi varmasti, jos tiedät jo mitä etsit, ja haluat löytää sen nopeasti. Valikoima on moderni ja sitä päivitetään jatkuvasti. Loaferit ovat loputtoman muuntautumiskykyisiä ja voit löytää omasi tutustumalla Footwayn runsaaseen valikoimaan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kaby Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

214 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK